Benyt kundeportalen 24/7 bestil service og tonere, se status for servicebesøg, maskine- og fakturaoplysninger LOG PÅ KUNDEPORTALEN
Gå ikke glip af branchens bedste webinarer Se alle webinarer
Skab tryghed med intelligent videoovervågning Skab tryghed
Gå på opdagelse i vores virtuelle showroom Gå til showroom

Velkommen til Konica Minolta

GO

Træd ind i fremtiden for print

Åbn dine øjne for mulighederne. Vi sætter gang i printmulighederne. Fra erobring af nye markeder til omfavnelse af nye teknikker og endnu mere unikke kundeoplevelser.

Få mere at vide

Gode råd til din printer

Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du selv kan løse nogle af de mest hyppige problemer, som kan opstå, hvis din printer har stået stille i en længere periode, eller du bare har været uheldig.

Se de gode råd her

Langenhagen, Germany 20 December 2022 |

Forventninger til labelbranchen i 2023 – indsigt fra Konica Minolta

Digital produktion af labels er blevet mainstream, idet næsten 35 % af den samlede værdi nu er fuldt digital eller involverer hybrid print. I et forbløffende skifte overgår digitale løsninger markedet, idet langt flere...

5 tips til, hvordan du bliver klar til den digitale arbejdsplads

Få 5 tips her

Se alle vores forretningsområder

IT Services

Administrerede IT-løsninger til din til forretningskritisk infrastruktur

Digital Office

Konsulentydelser, implementering og administrering af digitale workflows

Professional Printing

Innovativ digital print og inkjet-løsninger der løfter din forretning

Business Innovation Center

Opdag vores innovative tilgang via vores Business Innovation Center

Healthcare

Vi leverer diagnostiske billedløsninger inden for Healthcare centreret om røntgen-, ultralyds- og medicinsk informationsteknologi. Derudover leverer vi services inden for genetisk diagnostik og pharma.

Measuring Instruments

Vi tilbyder måleinstrumenter, der udnytter vores avancerede optiske teknologi til at kvantificere lys og farve med høj pålidelighed samt produkter og løsninger med høj merværdi til numerisk kontrol af disse egenskaber.

Textil Print

Inkjet printhoveder / Inkjet textile printere / Inkjet

Materialer & Komponenter

Vi leverer løsninger inden for industriel digitalisering ved at tilbyde de materialer og komponenter, der er vigtige for en forsyningskæde baseret på teknologi, vi har akkumuleret gennem årene.

Imaging IoT

Konica Minolta bidrager til et sikkert samfund ved at løse problemer forårsaget af mangel på arbejdskraft og aldring af befolkningen. Vi bidrager ved at bruge vores originale billedbehandlings-IoT / -AI-teknologi til at levere kontaktløs og fjernløsninger i realtid.

Planetarium

Optisk planetarie / All-sky digital system til videoprojekter / Kuppel videoindhold / Planetarie facility management og vedligeholdelse