LEASING AF PRINTER med alt inklusiv læs mere
PRINTERE TIL ERHVERV FIND DIN PRINTER HER

Velkommen til Konica Minolta

GO
 

København, Danmark |

Smarte sensorer optimerer hverdagens arbejdsprocesser

Key Account Manager Sandra Hyrm arbejder med Mobotix' intelligente sensorer og avancerede teknologi. Hun dykker ned i fordelene ved at registrere og analysere menneskelige bevægelser og fordelene ved at bruge termisk teknologi på et...

LEASING AF KOPIMASKINE TIL KONTOR

Er du på udkig efter en pålidelig kontorprinter, der matcher alle jeres behov på kontoret? Hos Konica Minolta får du en kontorprinter, der er tilpasset til jer, hvor I får pålidelig service med i aftalen.

  • Fast månedlig pris inkl. Service og support
  • Pålidelig service
  • Højt sikkerhedsniveau

Få et tilbud

Se alle vores forretningsområder

IT Services

Administrerede IT-løsninger til din til forretningskritisk infrastruktur

Digital Office

Konsulentydelser, implementering og administrering af digitale workflows

Professional Printing

Innovativ digital print og inkjet-løsninger der løfter din forretning

Business Innovation Center

Opdag vores innovative tilgang via vores Business Innovation Center

Healthcare

Vi leverer diagnostiske billedløsninger inden for Healthcare centreret om røntgen-, ultralyds- og medicinsk informationsteknologi. Derudover leverer vi services inden for genetisk diagnostik og pharma.

Measuring Instruments

Vi tilbyder måleinstrumenter, der udnytter vores avancerede optiske teknologi til at kvantificere lys og farve med høj pålidelighed samt produkter og løsninger med høj merværdi til numerisk kontrol af disse egenskaber.

Textil Print

Inkjet printhoveder / Inkjet textile printere / Inkjet

Materialer & Komponenter

Vi leverer løsninger inden for industriel digitalisering ved at tilbyde de materialer og komponenter, der er vigtige for en forsyningskæde baseret på teknologi, vi har akkumuleret gennem årene.

Imaging IoT

Konica Minolta bidrager til et sikkert samfund ved at løse problemer forårsaget af mangel på arbejdskraft og aldring af befolkningen. Vi bidrager ved at bruge vores originale billedbehandlings-IoT / -AI-teknologi til at levere kontaktløs og fjernløsninger i realtid.

Planetarium

Optisk planetarie / All-sky digital system til videoprojekter / Kuppel videoindhold / Planetarie facility management og vedligeholdelse