Sådan bliver din hjemmearbejdsplads mere effektiv

 

Giv dig selv og dine medarbejdere en mere effektiv hjemmearbejdsplads


Så er det blevet december og julen nærmer sig. Konica Minolta har i samarbejde med Lenovo sammensat to pakker af de mest populære PC-produkter til hjemmearbejdspladsen. 

Pakkerne gør hjemmearbejdspladsen mere arbejdsvenlig, så du og dine kollegaer bliver mere effektive. Og vi kan levere pakkerne inden for få dage. 

Produkterne kan du se og teste på vores kontorer i Ballerup og Aarhus efter aftale. Hvis ikke du har tid/lyst til at kigge forbi, viser vi dem også gerne frem over Teams.

Pakkerne er tiltænkt dig, som arbejder hjemme det meste af tiden, og som holder mange virtuelle møder. 

 

Så bliver hjemmearbejde ikke nemmere! 2 løsninger sørger for det hele

Let's stay home todayM14 skærm: Denne lækre skærm er 14" og har en vægt på under 600 gram. Når du klapper foden ind, er den tyndere end din egen pc og kan altså nemt pakkes ned i ens taske sammen med computeren når den ikke bruges. Kanon skærm at bruge hvis man er vant til at arbejde med to skærme. Etui i stof medfølger.

Denne skærm fås også i en udgave med Touch skærm!

700 Ultraportable speaker: Denne ultratynde højtaler har indbygget mikrofon og god lyd. En rigtig god løsning til dine virtuelle møder hvor det er vigtigt med gode mikrofoner og god lyd. Enheden kan også kobles til ens telefon, hvis man godt kan lide denne "handsfree" fornemmelse. 

Prisen er kun 2.250 kr.

My home is my officeThinkSmart View:
 Denne personlige enhed hjælper dig med alle dine opgaver over teams. De indbyggede mikrofoner, højtalere og kamera er af ekstra høj kvalitet så du fremstår mere og skarp i dine møder sammenlignet med hvis du præsenterede det over din bærbare computer. Skærmen er 8" med touch funktion så du nemt kan zoome ind hvis der vises noget med småt. 

Kan bruges hjemme, på kontorpladsen og i små møderum!

M14 skærm: Denne lækre skærm er 14" og har en vægt på under 600 gram. Når du klapper foden ind, er den tyndere end din egen pc og kan altså nemt pakkes ned i ens taske sammen med computeren når den ikke bruges. Kanon skærm at bruge hvis man er vant til at arbejde med to skærme. Etui i stof medfølger.

Denne skærm fås også i en udgave med Touch skærm!

Prisen er kun 3.900 kr. 

Nice to know!


Disse produkter kan også sagtens samarbejde med computere, som ikke er fra Lenovo! Skærmene kan også kobles på tablets og smartphones! 

Konica Minolta leverer i dag alle Lenovos produkter, herunder computere, skærme, servere, tilbehørsprodukter!
 

Ja tak, jeg vil gerne høre om en mere effektiv hjemmearbejdsplads

Felter med en * skal udfyldes!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings