Industriprint

Labelprint

Labelprint

Labelprint - professionelt printede labels er vigtigere end nogensinde før.

Labels er ofte det første som kunderne ser, når de står i supermarkedet, når de skal finde vej på gangene eller bare hvis du vil have deres opmærksomhed.  

En label på en flaske eller anden emballage afspejler virksomhedens  budskab og identitet. Labels er således en måde, hvor virksomheder kan differentiere deres produkter og brands på.

Med AccurioLabel 230 kan du nu producere labels på nye og spændende måder, nemlig digital labelproduktion. Og det er populært som aldrig før og et område i stor vækst.

Det er ikke for sent. Du kan også udnytte denne vækst, drage fordele af digitaliseringen og holde dit analoge produktionsudstyr rentabelt.

Læs mere om labelprint

ReThink labelprint med Accuriolabel 230

Fordelene med AccurioLabel 230, digital labelprint er meget klare: Høj produktivitet. enestående kvalitet og mulighed for forskellige printjob bare for at nævne nogle...

Inkjet-print

Inkjet-print

Inkjet-print

Inkjet-print

Vi gør inkjet til virkelighed i dag

Med inkjet-print kan du skabe variation i dine printprodukter og skille dig ud fra konkurrenterne. Konica Minoltas inkjet-teknologi muliggør kontaktløs print, hvilket gør det perfekt til print på alle typer medier.

Inkjet-print og automatiserede workflows giver dig mulighed for både at øge rentabiliteten og reducere omkostningerne til forbehandling. Få mere fleksibilitet med digital UV-inkjet, der har stor mediefleksibilitet og kan udskrive på tynde substrater, teksturerede medier og kraftigt karton.

Læs mere om inkjet-print
Heini Møller, Steen Sørensen test
quotation marks

Det var vores egne grafikere, der pegede på Konica Minolta, og vi er meget tilfredse med både løsningen og forløbet. Farvestyring og betjening er blevet lettere, og vi får simpelthen presset mere igennem.

Heini Møller

Bogtrykker

Kontakt os

Kontakt os