KMDUG

 

KMDUG - Konica Minolta Datacenter User Group 


KMDUG er Konica Minoltas Datacenter User Group. Gruppen handler om erfaringsudveksling, inspiration, ideer og networking blandt teknikere. Det betyder, at SÆGLERE IKKE HAR ADGANG!

På møderne kan der fx blive diskuteret emner som:
  • Sådan flytter du dit IT til skyen
  • Medlemspræsentation - et medlem præsenterer deres IT-setup
  • Tekniske rundbordsdiskussioner
  • Teknisk "deep dive" demo
  • Tech Update på nøgleteknologier og -løsninger
  • Virtualisering, server, storage, backup, netværk og sikkerhed

 

Tre GRATIS arrangementer om året


Køreplanen for KMDUG er meget enkel. Der afholdes tre arrangementer om året og deltagelse er gratis. 

Cisco, NetApp og Konica Minolta sponsorerer gruppen, og den er brygget efter princippet "No strings attached." Du behøver derfor ikke at være kunde hos os for at kunne deltage.  

Her på siden kan du læse, hvad nogle af deltagerne siger. Og har du lyst til selv at blive en del af gruppen, skal du bare udfylde formularen her på siden. Så hører du fra os. 
 
Jes Beier Thorup
quotation marks

I KMDUG udveksler vi erfaringer i datacenterregi, hvor salgssnakken er bortfiltreret, og teknik for teknikere er målet. Vi får præsenteret nye produkter af teknikerne og kan spørge ind til detaljerne. Desuden er det meget spændende at høre om medlemmernes praktiske erfaringer med forskellige produkter og høre om hinandens setup.

Jes Beier Thorup

Systemkonsulent Storage/Backup JN Data

Torben Taurich
quotation marks

Det gør en kæmpe forskel, at vi selv sætte dagsordenen i brugergruppen. Det er et trygt miljø, hvor vi som teknikere er i fokus og selv kan komme med forslag til emner og indlæg som fx backup i Office 365. Jeg kan anbefale alle mine kolleger at komme med i KMDUG.

Torben Taurich

Torben Thaurich

Tilmelding

Tilmelding