Konsulentydelser hos Konica Minolta er din garanti for ordentlighed, sikkerhed og kvalitet


Vores specialister står klar til at finde lige netop den service eller løsning, der giver din virksomhed mest værdi. 

Du kan overlade al din IT til os, eller du kan lade os hjælpe dig med en specifik opgave. Dvs. at vi kan hjælpe dig med løsninger, som vi administrer for dig eller løsninger, som vi leverer, og som du selv administrerer.

Med vores IT-løsninger er din virksomhed er i sikre hænder. Kort og godt - vi gør IT simpelt for dig.


 

Vi kan hjælpe dig i alle stadier lige fra analyse til drift


Analyse - du kan trygt lade os hjælpe dig med at analysere din virksomheds infrastruktur, fx backup-analyse, VMware-analyse osv. Vores konsulenter er knivskarpe til at finde lige netop det eller de områder og løsninger, som vil optimere din forretning.

Rådgivning - vores pre-sales har mange års erfaring med rådgivning på alle områder inden for IT. Og den erfaring deler de gerne med dig, så du får det bedste beslutningsgrundlag.

Design - vi designer gerne en løsning til dig samt giver dig et tilbud, hvor vi også beskriver hele installationsprocessen.

Optimering - vi har stor erfaring med optimering af virksomheders infrastruktur. Helt konkret betyder det, at vi gennemgår jeres nuværende installationer og finder de steder, hvor der kan optimeres.

Installation - skal gøres korrekt! Og den garanti får du, når du lader os klare installationen. Vi bruger nemlig vores egne folk, som er topprofessionelle og har de bedste kompetencer til lige præcis den opgave.

Support - det er også vores egne folk, der supporterer løsningerne. Vi har 24/7 beredskab og er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Overvågning - vi sørger for overvågning af de solgte løsninger. Det betyder, at vi efterfølgende kan komme med forslag til forbedringer, så du hele tiden er sikret den optimale løsning.

Driftsstøtte - dine medarbejdere vil på et tidspunkt være væk fra din virksomhed enten i kortere eller længere perioder ved fx sygdom, ferie, uddannelse osv. Og for at gøre det nemt for dig, kan vi hjælpe med driftsstøtte i disse perioder.


 
Konsulentomrader_IT.jpg
Kontakt_os-(1).jpg

 

Vi samarbejder med


 
NetApp.jpg
Lenovo.jpg
Cisco-(1).jpg
VMware.jpg
MOBOTIX.jpg
Veeam.jpg
Workpoint.jpg
Nuance.jpg


dokoni.jpg