NEMT netværk til 40.000 mennesker

NEMT netværk til 40.000 mennesker

NEMT netværk til 40.000 mennesker

Hvad gør man, når 40.000 mennesker samles en weekend, og de alle vi være online samtidig? Man får selvfølgelig opsat en midlertidig, god og NEM netværksløsning. 

NEMT netværk til 40.000 mennesker

Se videoen og lær mere om, hvordan et NEMT netværk til 40.000 mennesker blev opsat på kun få dage.

NEMT netværk til 40.000 mennesker


Til store arrangementer vil onlineaktiviteten ofte være skyhøj. Mange af gæsterne prøver at komme i kontakt med hinanden, de downloader programmer, henter apps og navigerer rundt på pladsen via online maps. Og mange af gæsterne vil også gerne dele deres oplevelser med venner og familie via beskeder, lyde, billeder samt uploade og vise live videoer fra racet på de sociale medier. 


Og forventningen til online aktivitet til Classic Race Aarhus 2018 var ikke anderledes.


Nordeuropas bedste racefestival
Classic Race Aarhus er et velgørenhedsarrangement, hvis primære formål er at lave Nordeuropas bedste racefestival og samtidig gøre en forskel for børns trafiksikkerhed. Det er et stort arrangement med flere end 750 frivillige, 300 racerbiler og 40.000 gæster.


Arrangørerne havde derfor brug for en solid, nem og tilgængelig netværksløsning, så alle 40.000 gæster kunne være online, mens festivalen fandt sted.


Tre teknikere, to dage
Konica Minolta og Cisco Meraki leverede en midlertidig Wi-Fi-løsning, der skulle fungere som et supplement til mobilnetværket. De to netværk skulle i fællesskab håndtere den høje online aktivitet. Det tog tre teknikere, 3 kilometer fiber og 20 accesspunkter at opsætte netværket, alt dette på kun to dage. Herefter kunne gæsterne bruge Wi-Fi, hvor end på pladsen de befandt sig. Og det eneste de skulle gøre var at connecte via deres Facebook-profil og autentificere den vej rundt.


Det hele blev bygget på Cisco Meraki-udstyr, som styres og overvåges fra et centralt dashboard.


Det er da NEMT NETVÆRK!

Kontakt os

Kontakt os

Vil du høre mere om løsningen?

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.