Bærbar teknologi

Udvid dit potentiale med bærbar teknologi

Bærbare enheder


Alle moderne virksomheder, der stræber efter succes, er klar over nødvendigheden af at analysere sine mål og de ressourcer, der skal bruges for at nå dem. Det betyder, at det er muligt at finde frem til de aspekter, der kræver forbedring, og finde løsninger, der kan give svaret på begrænsningerne.

Noget af det, arbejdsgivere bekymrer sig mest over, er medarbejdernes effektivitet og den tid, det tager at udføre en opgave – uanset om opgaven er en lille og tilsyneladende ubetydelig aktivitet, et forsøg på at fuldføre et projektdesign eller at løse en akut maskinfejl. En ting er sikkert: Jo mere tid du bruger på en opgave, og jo mindre effektive medarbejderne er, desto højere bliver omkostningerne.

Bærbar teknologi

Bærbar teknologi

En ny verden af information – lige foran dig

Du kan bruge bærbar teknologi til din fordel. Uanset om du er bekymret over høje udgifter til oplæring af medarbejdere, har begrænsede muligheder for at følge op på produktiviteten, har problemer med at finde faglærte industriarbejdere, eller du oplever lange nedetider eller ineffektivitet blandt medarbejderne, kan bærbare enheder hjælpe dit team med at opnå mærkbare forbedringer. 


AIRe Lens-smartbriller og andre bærbare enheder og teknologier giver medarbejdere over hele verden mulighed for at dele deres viden med det samme. De behøver ikke at indtaste en beskrivelse af problemet eller risikere fejlkommunikation, når de gør det, da billede og lyd i realtid giver kollegaer i andre dele af verden mulighed for at udveksle oplysninger hurtigt. Det sikrer, at de nemt kan dele idéer, dokumentation og viden. Sæt gang i dine medarbejderes kreativitet ved at give dem mulighed for at kommunikere og visualisere deres idéer – og reducer samtidig nedetid og omkostninger til vedligeholdelse. 


Din virksomhed har brug for veluddannet personale, hvis du løbende vil udvikle og forbedre den. Oplæringskurser i realtid ved hjælp af bærbare enheder kan løse problemet med mangel på veluddannede og erfarne specialister og samtidig skære ned på udgifterne til oplæring. Fjernarbejde er ikke længere en hindring, da medarbejderne kan deltage i oplæringen, uanset hvor de befinder sig, og de får mulighed for at dele og kommunikere med andre deltagere i møderne. 


Det giver medarbejderne mulighed for at gøre mere, end de kunne før, da der dannes et grundlag for at skabe og administrere indhold og styrke den digitale informationsbehandling. Det ændrer også den måde, som medarbejderne oplever arbejdspladsen på, da det hjælper dem med at nå deres mål på en effektiv og intuitiv måde.

Højere standarder for kvalitetskontrol

Højere standarder for kvalitetskontrol

Mindre risiko for menneskelige fejl

Mindre risiko for menneskelige fejl

Reduceret nedetid

Reduceret nedetid

Deling i realtid

Deling i realtid

Bedre undervisningsmiljø

Bedre undervisningsmiljø

Kontakt os

Kontakt os

Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!