AeroDR HD

Når alle detaljerne tæller

Den mindste pixelstørrelse nogensinde på bærbare FPD'er


De mest interessante områder er ikke altid umiddelbart synlige på røntgenbilleder. Det er ofte detaljerne, der virkelig betyder noget. Hos Konica Minolta får du produkter, der netop viser alle detaljerne. Fx vores nyeste digitale røntgenapparat med 100 µm pixelstørrelse, AeroDR HD, som har så høj opløsning, at du kan zoome ind uden at miste skarphed.

Vi har fokus på detaljerne


Hos Konica Minolta udvikler vi hele tiden produkter og services, der kan forbedre sundhedsvæsenet. Vi fokuserer ikke kun på patienten, men også på eksperterne – og prioriterer, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine arbejdsgange og din daglige kliniske rutine mere simpel.

Takket være dens højfølsomme TFT-detektor (tyndfilmtransistor) er AeroDR HD Konica Minoltas nyeste tekniske fremskridt. Løsningen leveres med en tykkere CsI-scintillator, en højfølsom fotodiode på TFT-panelet og en ny ROIC-funktion (Read Out IC), der reducerer niveauet af elektrisk støj med 50 % eller mere, så du kan optimere dine detekteringsværdier.


Med Detector Quantum Efficiency (DQE) forbedres billedkvaliteten markant og bruger samtidig lavere stråledoser og behandler store billeddata hurtigt takket være korte cyklustider. Den høje billedkvalitet leveres af CsI-scintillatoren – en forbedring med mere end 20 procent på AeroDR Premium-panelet. Med pixelstørrelser på blot 100 μm og fire gange så højt pixelantal som på detektorer med standardopløsning kan AeroDR forstørre mikrostrukturer. Denne funktion er afgørende for præcis diagnosticering.


AeroDR HD er også vandtæt og ekstremt let – vejer kun 2,6 kg – med en belastningsmodstand på over 400 kg og en bøjningsstyrke på 130 kg. AeroDR HD kan desuden oplades på blot 30 minutter takket være litiumionbatteriet. Den opdaterede AeroSync-teknologi muliggør nu en bredere vifte af billeddiagnostik, bl.a. til undersøgelser af lændehvirvelsøjle, MSK og til undersøgelser af dyr.


Konica Minoltas nyeste, digitale røntgen- og ultralydsløsninger hjælper dig med at effektivisere din daglige kliniske rutine og leverer førsteklasses diagnoser. 

   

   

Funktionsikonet Kvalitet

Større synlighed af knoglevæv

Funktionsikonet Teknologi

Viser mikrostrukturer

Funktionsikonet Mediehåndtering

Kanter på knogler ses tydeligere

Funktionsikonet Hastighed

Hurtig og pålidelig arbejdsgang

Funktionsikonet Produktivitet

Højere DQE med lavere doser af stråling

Funktionsikonet Teknologi

Let og robust konstruktion

Funktionsikonet Touch

Ingen "pixelformer", når der zoomes ind

Funktionsikonet Tilpasning

Pixelstørrelse på kun 100 μm

Funktionsikonet Brugervenlighed

Opdateret AeroSync sikrer længere automatisk eksponeringsdetektering

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AeroDR HD

Kontakt os

Kontakt os