Reumatologisk evaluering

Konica Minoltas løsninger til tidlig diagnosticering og større diagnostisk præcision

Reumatologi


Konica Minolta udvikler banebrydende teknologier, der giver dig den højeste ydelse og driftssikre løsninger. Leddegigt er en kronisk, inflammatorisk ledsygdom, som kan forårsage skader på brusk og knogler samt funktionsnedsættelser. En tidlig diagnose er nøglen til at optimere behandlingen, især hos patienter med risikofaktorer, der indikerer alvorlige følgevirkninger, f.eks. at sygdommen er meget aktiv, tilstedeværelsen af autoantistoffer og begyndende ledskader. Ledskader kan diagnosticeres ved hjælp af vores AeroDR-røntgensystemer.

En metode til at måle, hvordan sygdommen udvikler sig, er sygdomsaktivitetsscoren (DAS), også kendt som "DAS28-protokollen". Denne protokol er nu også tilgængelig i ultralyd: Konica Minolta har udviklet Rheumatoid Arthritis (RA) Workflow, et unikt værktøj, der kun fås med vores Sonimage-system, der er specialudviklet til at understøtte reumatologers arbejde. Værktøjet, der er baseret på DAS28-protokollen, hjælper reumatologer gennem evaluerings- og bedømmelsesproceduren af leddene hos gigtpatienter. Værktøjet giver brugerne mulighed for at give denne gruppe af patienter specialiseret behandling.

Reumatologisk evaluering

Reumatologisk evaluering

Løsninger

  • Forhåndsindlæst skabelon af DAS28-protokollen
  • Muliggør hurtig og nem sammenligning af ledbilleder
  • Klinisk vejledning til læger
  • Ikke-invasiv diagnose sikrer patientkomfort
  • Hurtig og nem rapportering
  • Forbedret visualisering af nål under injektioner
Hardware
hardware icon
Transportabel ultralyd

SONIMAGE® HS1 Compact Ultrasound System har avanceret MSK-funktionalitet, der leverer overlegne billeddetaljer og kontrastopløsning. De avancerede teknologiske funktioner og billedkvalitet i høj opløsning understøtter sikre diagnoser, føring af nåle under indgreb og behandlingsstyring ved behandlingspunktet.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de utallige forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften. Konica Minolta løser problemerne i din virksomhed, matcher forskellige arbejdsmåder og tilbyder softwareløsninger, der opfylder behovene i din branche. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene fra selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifter til alle printede eller kopierede dokumenter, etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder og meget mere.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig og har et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. optimerede printservices, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Nøglefunktioner

Sonimage-systemet er et bærbar og meget brugervenligt ultralydsværktøj, som reumatologer kan bruge i daglige undersøgelser. Det kombinerer fordelene ved berøringsteknologi med en forenklet konsol med 15" touchskærm. 


Ultralydsværktøjet har kun otte fysiske knapper samt en integreret styrekugle. Sonimage leverer også unik merværdi i form af dets uovertrufne muskuloskeletale billeddiagnosticering, hvilket er særligt velegnet til ortopædkirurger, reumatologer og læger der beskæftiger sig med genoptræning og fysioterapi. 


Med SNV-funktionen (Simple Needle Visualisation) kan Sonimage HS1 forstørre nålen på ultralydsbilledet med funktioner både i og uden for planet. Systemet gør det også muligt at vise 18 MHz til billeddiagnosticering, skaleret ned til 1 cm dybde, hvilket giver en komfortabel visning af oplysningerne på skærmen. 


Rheumatoid Arthritis Workflow guider lægerne gennem en protokol for leddegigt, giver en klar oversigt over de undersøgte led og gør den diagnostiske proces som helhed mere præcis. 


Gigtpatienter er langt fra de eneste brugere, der kan drage fordel af denne avancerede teknologi. Sonimage HS1 kan også bruges af kardiologer med funktioner som TDI og CW. Auto IMT (intima-medial tykkelse) muliggør avanceret helbredsvurdering af pulsårerne.

   

   

Funktionsikonet Teknologi

3THI Triad Tissue Harmonic Imaging

Funktionsikonet Hastighed

Starter op fra standby på under 15 sekunder

Funktionsikonet Produktivitet

Høj følsomhed og bredbåndstransducere

Funktionsikonet Mobilitet

Mobil løsning på vogn med op til tre sondestik

Funktionsikonet Kvalitet

Transportabel løsning med integreret batteri

Funktionsikonet Kopiér

Rheumatoid Arthritis Workflow integreret i Sonimage HS1

Funktionsikonet Brugervenlighed

Simple Needle Visualisation-teknologi (SNV)

Funktionsikonet Print

Strain Elastography Imaging-metode

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
AeroDR HD

Kontakt os

Kontakt os