Digital Mailroom

Overvældes du af det, der kommer gennem de virtuelle døre?

Digitalt mailroom


I dag kommer og går indhold via flere kanaler – e-mail, fax, papir, EDI, XML-filer og så videre. Alt relevant indhold, der kommer, skal behandles og håndteres effektivt.

Et effektivt kundeengagement forudsætter, at alt indhold, der har med kunder at gøre – fra åbning af konti og efterspørgsler på tjenester til opdaterede politikker, fakturabetaling og klager – skal håndteres hurtigt og præcist. Desværre er dette ofte ikke tilfældet. Men det kan det blive – med digitalt mailroom.

Digitalt mailroom

Digitalt mailroom

Det moderne Digital Mailroom

Det traditionelle "digitale mailroom" var en løsning, der inddrog al indgående fysisk kommunikation, konverterede den til en digital form og sendte den elektronisk til de relevante parter. Vore dages moderne digitale mailroom er meget mere end det. Software til dokumentstyring kan identificere, hvad indholdet er, trække relevant information ud, hvor det er muligt, og sende det til den relevante person eller proces. Hvis kunder eller samarbejdspartnere også ønsker at modtage dokumenter såsom fakturaer i elektronisk form, kan det nemt lade sig gøre.

Denne informationsstyring bliver nærmest allestedsnærværende – for alt, hvad der strømmer ind i og ud af en organisation. Kort sagt kan et Digital Mailroom revolutionere måden, hvorpå din virksomhed modtager, behandler og deler informationer – og spille en afgørende rolle for din digitale transformation og give downstream-processer nøjagtig adgang til relevant information uden forsinkelser.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas printhardware

Vil du have det bedste inden for digital printproduktion? Så har du lige fundet det. Konica Minoltas produktionsprintere og multifunktionsmaskiner er branchebenchmarks, med enheder, der tilbyder revolutionerende farvebilledkvalitet, ultrahurtigt sort/hvid output, indbyggede efterbehandlingsmuligheder i professionel kvalitet, der opfylder dine komplekse jobspecifikationer, og meget mere. Uanset din virksomheds størrelse eller specialistområde kan du med vores printhardware skabe en printinfrastruktur, administrere digitalt indhold, implementere avanceret måleudstyr og udforske andre løsninger, der er designet til radikalt at ændre arbejdsgangene.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de mange forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften i din virksomhed. Konica Minolta løser din virksomheds problemer, matcher forskellige måder at arbejde på og tilbyder softwareløsninger, der opfylder dine branchespecifikke behov. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene hos selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifter til printede eller kopierede dokumenter, etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder, og meget mere.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig med et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. optimerede printservices, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.