Fjernovervågning og -administration

Fokuser på opgaver, der betyder noget, og lad os tage hånd om din IT

Undgå besværet med overvågning og administration.


Virksomheder har ofte svært ved at administrere deres IT-miljø, fordi det bruger en stor del af deres ressourcer. Og selvom det gøres korrekt, kan det også være dyrt. At leve op til gældende regler og sikkerhedskrav kræver sagkyndig teknisk viden og en dedikeret afdeling. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan administration af alle dens servere, databaser, netværksteknologier og arbejdsstationer blive en hindring, især når kompleksiteten i et virksomhedsmiljø regnes ind.

Derfor er overvågning og administration vigtigt

Din virksomhed er afhængig af, at servere, arbejdsstationer, netværk og enheder fungerer fejlfrit hele tiden. Hvis nogen af disse systemer fejler, kan de potentielle økonomiske risici være alvorlige – og det er endda før, der er taget højde for datatab. Det tager tid at holde øje med dine omgivelser døgnet rundt og strategisk allokere teknologiske aktiver 


Tid, som du sikkert ikke har. Men det har Konica Minolta.


Sådan kan Konica Minolta hjælpe dig

Outsource overvågningen og administrationen af dine servere og netværksinfrastruktur til os


Vores eksperter kan varetage de centrale dele af virksomhedens infrastruktur og forbedre virksomhedens resultater betydeligt. Vores team af erfarne og dygtige IT-medarbejdere implementerer en "fjernovervågningsagent", så eventuelle problemer proaktivt identificeres – og løses.

Fjernovervågning og -administration

Fjernovervågning og -administration

Dine fordele

Vores Remote Monitoring and Management Services (RMM) leverer centraliseret overvågning og styring af hele dit system, herunder serverhardware, lagring, programmer fra Konica Minolta, operativsystemer og tilhørende netværksinfrastruktur. 


Servicen er designet til at sikre, at al den infrastruktur, du implementerer, forbliver egnet til formålet og fuldt ud understøtter virksomhedens driftskrav. Du behøver ikke længere at tænke på at foretage opdateringer af hele dit arbejdsmiljø, det styres af Konica Minolta.


Ved proaktivt at identificere potentielle problemer, før de opstår, hjælper Konica Minolta med at øge driftssikkerheden af din virksomhed. Komplekse, kritiske eller tidskrævende opgaver hører fortiden til, så du fuldt ud kan koncentrere dig om at udvikle din virksomhed. 

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas printhardware

Vil du have det bedste inden for digital printproduktion? Så har du lige fundet det. Konica Minoltas produktionsprintere og multifunktionsmaskiner er branchebenchmarks, med enheder, der tilbyder revolutionerende farvebilledkvalitet, ultrahurtigt sort/hvid output, indbyggede efterbehandlingsmuligheder i professionel kvalitet, der opfylder dine komplekse jobspecifikationer, og meget mere. Uanset din virksomheds størrelse eller specialistområde kan du med vores maskiner skabe en printinfrastruktur, administrere digitalt indhold, implementere avanceret måleudstyr og udforske andre løsninger, der er designet til radikalt at ændre arbejdsgangene.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de mange forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften. Konica Minolta løser problemerne i din virksomhed, matcher forskellige arbejdsmåder og tilbyder softwareløsninger, der opfylder behovene i branchen. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene hos selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifterne til alle printede eller kopierede dokumenter, etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder og meget mere.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig og har et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. optimerede printservices, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Få større driftssikkerhed, øget tilgængelighed – og lavere omkostninger

Remote Management Service (RMS) er designet til at hjælpe med det stadigt stigende behov for at håndtere den IT-infrastruktur, der kræves for at drive virksomheden effektivt. 


Som med Remote Monitor Service indsamler den fjernovervågningsagent, der understøtter leveringen af RMS, kun data, der er nødvendige, f.eks. oplysninger i forbindelse med dine systemer og resultater. 


Vi opretholder strenge organisatoriske, fysiske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sikkerheden og fortroligheden, og vores datacentre har opnået det højeste niveau af sikkerhedscertificering i henhold til Sarbanes-Oxley – uafhængigt auditeret i overensstemmelse med SAS70 Type II. 


Oplysninger, der indsamles på denne måde, tilgås via et dashboard, så vi kan opfylde vores serviceforpligtelser og tekniske supportforpligtelser.

   

   

Funktionsikonet Teknologi

Backup- og antivirusservices

Funktionsikonet Mobilitet

Komplet revisionsspor over identificerede problemer og eventuelle indgreb fra Konica Minolta

Funktionsikonet Produktivitet

Administrationsservices

Funktionsikonet Touch

Mulighed for at tilvælge problemløsning fra Konica Minoltas it-supportfællesskab

Funktionsikonet Touch

Periodiske server- og programspecifikke overvågningsservices

Funktionsikonet Produktivitet

Forudsigeligt serviceniveau og synlighed af periodisk performance

Funktionsikonet Kvalitet

Proaktiv overvågning af infrastrukturen hjælper med at identificere og løse potentielle problemer, før de bliver alvorlige

Funktionsikonet Hastighed

Server- og programovervågning i realtid

Funktionsikonet Tilpasning

Services til "helbredstjek" af servere

Funktionsikonet Hastighed

Med support af interne ressourcer kan du spare tid og fokusere på din kerneforretning

Kontakt os

Kontakt os