Smart Search

Er du træt af at spilde tid på at søge efter bestemte dokumenter?

Find dine filer på et øjeblik


Forestil dig at skulle søge i alle mulige forskellige dokumenter på jagt efter en enkelt liste eller fil: Det er et mareridt. Det kan vi ændre i dag – med Konica Minoltas Smart Search-løsning!

Forøg din produktivitet ved at hente indhold hurtigt og med et enkelt klik


Den strøm af information og data, vi møder hver dag, er større end nogensinde. Det gør det sværere at finde de oplysninger, man har brug for. 


Søgninger efter specifikke dokumenter kan hurtigt blive en tidskrævende og bekostelig opgave.


Med en Enterprise Search-løsning får du og dine medarbejdere øjeblikkelig adgang til præcis det, I leder efter. Bare skriv dine søgeord i søgefeltet, og få adgang til materiale og oplysninger fra mange forskellige databaser og programmer på tværs af virksomheden. 


Uanset hvor de oplysninger, du leder efter, er, kan denne løsning finde og hente oplysningerne. Også selvom de er i en e-mail, scannede dokumenter på SharePoint-websteder, på virksomhedens intranet eller på tværs af afdelingernes programsiloer.Resultater fra undersøgelse af informationsstyring med søgeoplysninger om virksomhedenSmart Search

Smart Search

Hvad er en "Smart Search"-løsning, også kaldet en "Enterprise Search"-løsning, og hvordan vil det gavne din virksomhed? 


Konica Minoltas Smart Search-løsning er designet til at give dig hurtig og nem adgang til alle data i din virksomhed – når som helst og hvor som helst. 


Smart Search-løsninger indsætter et virtualiseret indholdslag oven på eksisterende datasiloer og udtrækker 300 kompatible, populære filformater fra datalagre fra forbundne virksomheder, uanset struktur og kompatibelt program eller placering. 


Alt sammen i realtid. 

Enkelt adgangspunkt

Log ind blot én gang, og søg samtidig med søgeord efter eget valg blandt flere forskellige datalagre. 

Total synlighed

Effektiv OCR-teknologi giver dig mulighed for at søge dybt ned i hver enkelt fil efter lige netop det ønskede indhold.

Arbejder på den måde, du gør

Du behøver ikke at indføre nye metoder til at gemme og tagge. Efterlad blot filerne, hvor de p.t. er – løsningen finder og indekserer dine data, uanset hvor de gemmer sig.

Inkorporerer eksterne fillagre

Inkorporerer eksterne fillagre

Ingen grund til at overføre dit indhold

Konica Minolta Enterprise Search-softwaren indekserer alt lige, hvor det er

Kun sikker adgang til godkendte dokumenter

Er i overensstemmelse med de sikkerhedssystemer, som virksomheden bruger

Kontakt os

Kontakt os
Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings