WorkPlace Hub - IT på dine betingelser

Saml al din IT i én løsning

Workplace Hub: Gør din IT mere simpelt


Få hele din IT-løsning på kun 1kvm. WorkPlace Hub er en IT-løsning, der indeholder al din IT lige fra print til backup og sikkerhed. Det er kort og godt IT på dine betingelser. Din IT-løsning bliver styrket, forbundet og mere simpelt. Lyder det godt? Det er det.

I disse tider med voksende datamængder og yderst komplekse teknologier står din virksomhed over for en række udfordringer. 


Det er et resultat af, at dine medarbejderes arbejdsopgaver bliver mere mobile, datasikkerhedsstandarderne bliver strengere, og de forskellige systemer skal opdateres regelmæssigt.


Og hvad hvis din virksomhed oplever et systemnedbrud?


Når du er forberedt på alle mulige problemstillinger i dit IT-miljø får du ro i sindet. Og dermed mere energi og tid til at fokusere på de opgaver, som virkelig betyder noget for din virksomhed. 

WorkPlace Hub

IT bliver ikke mere simpelt end med WorkPlace Hub. Opdag hvordan IT omkring dig kan spille sammen og placere dig midt i fremtidens arbejdsplads. Se hvordan i videoen.

WorkPlace Hub - IT på dine betingelser

WorkPlace Hub - IT på dine betingelser

Fordele med WorkPlace Hub

Workplace Hub består af flere værktøjer, du kan bruge til at forbedre din IT-administration. Den kombinerer ledelse, samarbejde, teknologi og support i et komplet it-økosystem. IT-platformen er udviklet af Konica Minolta, og målet er at tilbyde virksomheder et effektivt samarbejde med stærke teknologiske partnere som Hewlett Packard, Sophos Enterprise og Microsoft.

Reducer IT-kompleksiteten

Reducer IT-kompleksiteten

Forøg dine teams effektivitet

Forøg dine teams effektivitet

Optimer dine IT-udgifter

Optimer dine IT-udgifter

Vær sikker med alle dine data

Vær sikker med alle dine data

Vil du have mere information? Så hent brochuren eller kontakt os ved at udfylde formularen.

Hent brochure
WorkPlace Hub

Kontakt os

Kontakt os

Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!