Sikker grænse

Hvorfor halve løsninger aldrig er nok!

Intelligent kameraovervågning beskytter dine ydre grænser


Er du sikker på, at overvågning af din virksomheds ydre grænser opfylder jeres sikkerhedsbehov? Eller skaber forældet kameraovervågning et behov for ekstra infrastruktur og koster både tid, penge og ressourcer – uden at levere en optimeret og avanceret løsning?

Når det gælder din virksomheds sikkerhed, er halvhjertede foranstaltninger ikke længere tilstrækkelige. Hvis dit overvågningssystem er  upræcist, kan konsekvenserne være alvorlige.


Derfor bør du aldrig tage til takke med en andenrangsløsning. MOBOTIX  er baserert på overvågningskameraer, barrierer og sensorer, som er specialdesignede til at beskytte yderkanterne af de områder, der omgiver din bygning eller dine lokaler, og som er en integreret del i dit sikkerhedskoncept.


MOBOTIX er en intelligent IP-videoløsning, der er enkeltstående og brugervenlig, og kameraenes robuste konstruktion betyder, at de fungerer pålideligt i alle vejrforhold. Systemet registrerer enhver potentiel trussel, skelner mellem en indbrudstyv, der bryder ind, og et uskyldigt dyr, der løber forbi om natten, og leverer perfekt billedkvalitet, selv efter solnedgang. 


Kameraene leverer skarpe, klare billeder, og er "Made in Germany" – med garanteret høj kvalitet og teknisk pålidelighed.

MOBOTIX

MOBOTIX

Én samlet løsning

Når du investerer i MOBOTIX-kameraovervågning, behøver du ikke bekymre dig om separate supportsystemer, software eller en central server - systemet kræver ingen yderligere infrastruktur. 

 

Med MOBOTIX sparer du ikke kun tid. Det er også et omkostningseffektivt, økonomisk gennemskueligt valg og langt mere driftssikkert end systemer med flere elementer. Alle processer – såsom hændelses- og alarmstyring, optagelse og billedbehandling – behandles og færdiggøres lokalt i sikkerhedskameraet.

Hardware
hardware icon
Meget mere end en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges til en lang række forskellige områder og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. De har ultimativ energieffektivitet og højeste grad af nøjagtighed. Et enkelt kamera kan diskret overvåge et helt område uden blinde vinkler.

Software
software icon
MOBOTIX Video Management System – én samlet løsning

Det indbyggede Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-softwareløsning til videostyring, videoanalyse og enhedskontrol. VMS kræver ingen administrationsserver, og alt er indbygget, så du behøver ikke bekymre dig om installation af nye løsninger.

Services
service icon
Den perfekte løsning

Vi følger dig hele vejen gennem processen og sørger for, at du får alle fordelene. Vi starter med en grundig analyse af dine lokaler, hvor vi tager højde for virksomhedens specifikke behov. Projektstyringen fortsætter med en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågning til styring af it-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift.

MOBOTIX har fremstillet intelligente og driftssikre IP-systemer af høj kvalitet siden 2000. Deres overvågningskameraer er perfekt tilpasset til at imødekomme moderne virksomheders behov. Enhederne, der er konstrueret til udendørs brug, udsættes for temperaturstresstest på mellem -30 °C og +60 °C, så du kan være sikker på, at dine lokaler altid er beskyttede, uanset vejret. MOBOTIX-sikkerhedskameraer skal ikke køles ned eller varmes op og har ingen bevægelige dele, hvilket gør dem stort set vedligeholdelsesfri og enkeltstående. Og da MOBOTIX-kameraovervågningssystemer lagrer de nødvendige data, selv håndterer arbejdet med opløsning og automatisk udløser alarmer, er der ikke behov for ekstra servere eller computere. 


Du kan også være sikker på, at vores kameraer dækker overalt og leverer skarpe billeder i høj kvalitet, uanset vind og vejr. Takket være deres brug af 6 megapixel Moonlight-sensorer og termisk billedteknologi registrerer MOBOTIX-kameraer langt mere end det menneskelige øje og registrerer nemt motiver i bevægelse under ringe forhold og over lange afstande. 


MOBOTIX' banebrydende teknologi betyder også, at du ikke længere behøver at vælge en dyr, kompliceret løsning for at få det bedste fra branchen. MOBOTIX dækker store områder med blot en håndfuld kameraer, der ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse, de arbejder 24 timer i døgnet uanset vejrforholdene, automatiserer visse handlinger (f.eks. udløser en alarm eller åbner portene for bestemte biler), og drives af standard-PoE, hvilket betyder, at de ikke kræver mere end 4-5 watt. 


Så gå ikke efter halve løsninger, hvis du vil være helt sikker på, at beskyttelsen af dine ydergrænser er opfylder din virksomheds behov. 

   

   

Funktionsikonet Bæredygtighed

Energieffektivt

Funktionsikonet Mobilitet

Intet behov for ekstra infrastruktur

Funktionsikonet Produktivitet

Stort set vedligeholdelsesfrit

Funktionsikonet Teknologi

Pålideligt i alle vejrforhold

Funktionsikonet Kvalitet

Enkeltstående system

Funktionsikonet Touch

Alarm udløses automatisk

Kontakt os

Kontakt os