Healthcare

Healthcare

Digitalisér Healthcare workflows


IT-løsninger der simplificerer Healthcare

Healthcare


​healthcare-området er i dag stærkt påvirket af patienters behov for individuel pleje, forsikringselskabers indflydelse af, hvilken pleje der skal udføres, og hvordan den skal udføres samt sundhedsorganisationers budgetter.
 

Vi leverer løsninger inden for Healthcare til digital røntgen og ultralyd, integreret diagnostisk informationsstyring og medicinske it-systemløsninger til hospitaler og klinikker.

Sammenlignet med filmscanning, reducerer digital røntgen (DR) ikke blot røntgenbestrålingen af patienter men kan også vise billeder i høj opløsning umiddelbart efter scanningen. 

Derudover har Konica Minolta leveret verdens første digitale systemer til røntgenmammografi, der anvender fasekontrastteknologi, hvilket giver den ultimative billedkvalitet ved at kombinere en høj grad af skarphed og opløsning ved hjælp af computerassisteret sporing af skygger, der indikerer mistanke om brystkræftrelaterede skader. 


Vores avancerede løsninger simplificerer IT-processer i sundhedssektoren ved at automatisere og optimere dokumentflows, så information hele tiden er opdateret og tilgængeligt for alt relevant personale.  

Se vores løsninger her på siden: