Healthcare

Healthcare

Digitalisér Healthcare workflows


IT-løsninger der simplificerer Healthcare

Healthcare


​Healthcare er i dag stærkt påvirket af flere faktorer. Fx patienters behov for individuel pleje, forsikringselskabers indflydelse af, hvilken pleje der skal udføres, og hvordan den skal udføres. Derudover er der sundhedsorganisationers budgetter.
 

Vi leverer løsninger inden for Healthcare til digital røntgen og ultralyd og integreret diagnostisk informationsstyring. Derudover leverer vi medicinske it-systemløsninger til hospitaler og klinikker.

Sammenlignet med filmscanning, reducerer digital røntgen ikke blot røntgenbestrålingen af patienter. Digital røntgen kan også vise billeder i høj opløsning umiddelbart efter scanningen. 

Derudover har vi leveret verdens første digitale systemer til røntgenmammografi, der anvender fasekontrastteknologi. Det giver den ultimative billedkvalitet ved at kombinere en høj grad af skarphed og opløsning ved hjælp af computerassisteret sporing af skygger. Skygger, der indikerer mistanke om brystkræftrelaterede skader. 


Vores avancerede løsninger simplificerer IT-processer i sundhedssektoren ved at automatisere og optimere dokumentflows. Information er således er opdateret og tilgængeligt for alt relevant personale hele tiden.  

Se vores løsninger her på siden:

Se vores produkter

Se vores produkter