AccurioPress C14000

| 1 april 2020

AccurioPress C14000 - printer op til 140 sider/min. (ppm) i A4 og er 40% hurtigere end andre tonerbaserede enheder fra Konica Minolta.


Salget af Konica Minoltas nye flagskibsserie, AccurioPress C14000-serien er startet, og det er Konica Minoltas første indtog ind i high-volume toner printsegmentet. AccurioPress C14000 printer op til 140 sider/min. (ppm) i A4 og er 40% hurtigere end andre tonerbaserede enheder fra Konica Minolta. Den anden model i serien, AccurioPress C12000 giver samme printkvalitet og en hurtig printhastighed på op til 120 ppm.

Sløret blev løftet for omverdenen i oktober. Her det blev gjort klart, at den nye flagskibsserie vil maksimere kundernes værdi med hensyn til forretningsudvidelse, øget effektivitet og forbedret total cost of ownership (TCO) samt en hurtigere Return of Investment (ROI).

C14000-serien er også en del af Konica Minoltas mission om at understøtte kundernes transformation ved at identificere potentielle udfordringer og finde løsninger sammen med kunderne. De to modeller vil hjælpe kunder, der ønsker at udvide og strømline deres forretning gennem avanceret automatisering, færre menneskelige touchpoints og øget produktivitet, der i sidste ende vil give håndgribelige resultater og føre til output i højeste kvalitet samt mindre spild.

Indtil lanceringen i oktober var det Konica Minolta AccurioJet KM-1, der var flagskibet med en hastighed på op til 3000 ark pr. time, og var designet til mere high-quality applikationer, tilsvarende offset print. AccurioPress C6100-serien er på den anden side designet til at understøtte printmiljøet i mellemmarkedet (Mid Production Print, MPP).

AccurioPress C14000-serien dækker hullet mellem disse to produkter i high production print (HPP) segmentet, og giver en højere printvolumen og længere driftscyklus, hvilket kan give adgang til nye kommercielle printkunder, som kræver høj produktivitet, effektivitet og kvalitet ved direkte mails, brochure og kataloger inden for HPP-segmentet.

“Konica Minolta har været en pioneer i over et årti og sætter nye standarder for industrien, hvilket vi vil udvide til high production print (HPP) segmentet,” siger Olaf Lorenz, General Manager DX Branding Division bei Konica Minolta, Inc. “Det her er virkelig en high-quality model, og vi er overbevist om, at den vil blive en salgssuccess og give utallige fordele til vores kunder. Hvis man sammenligner kvaliteten imellem traditionel offset, og hvad vi kan gøre med toner, så er det forbløffende.”

Konica Minoltas IQ-501 Intelligent Quality Care øger performance med automatiske inspektioner, der øger printkvaliteten ved at finde streger, pletter og udtværinger. Print i høj kvalitet betyder maksimal stabilitet selv under tidskrævende printjob, mens bedre registrering og øget kvalitet maksimerer den totale printvolumen. De nye modeller giver en høj pålideligt driftscyklus på 2,5 millioner med dobbelt tonerkapacitet i forhold til tidligere modeller.

“IQ-501 er hele forskellen,” tilføjer Mr Lorenz. “Mens andre producenter har en lignende teknologi, tror vi at vores unikke, inline auto inspection unit vil adskille os fra lignende produkter. Både AccurioPress-serien og IQ-501 Intelligent Quality Care er designet af og tilbudt til markedet eksklusivt af Konica Minolta.”