Konica Minolta åbner et topmoderne PP-/IP-testcenter i Slovakiet

| 28 april 2020

Vi har åbnet et helt fantastisk topmoderne PP/IP-testcenter i Bratislava – og du er inviteret, så snart vi er på den anden side af COVID-19.


Og vi glæder os meget til at vise dig vores helt unikke PP/IP-testcenter. Vi har nemlig planer om at lave ture med de af vores kommende og eksisterende kunder, der er i gang med at tænke i nyt produktionsudstyr.


480 m² stort showroom

Testcenteret er et stort showroom på 480 m², hvor du finder noget af det mest avancerede udstyr, softwareløsninger, workflows og printmedier samlet på ét sted. Det giver dig en fantastisk mulighed for at opleve den forskel, som kvalitetsprint gør for din forretning samt deltage i demonstrationer af forskellige printteknologier.

  

Når du træder ind i showroomet vil du blive mødt af vores topprofessionelle kollegaer, der vil tage dig igennem et skræddersyet program tilpasset lige præcis dine behov og ønsker.


Du vil blandt andet kunne opleve maskiner som:

• Accuriojet KM-1

• MGI Jetvarnish 3D EVO

• Harris&Bruno Flood Coater

• AccurioWide 160

• KIP 660  


Du må prøve alt det, du har lyst til - printe på forskellige medier, skabe et unikt produkt, se forskellen, mærk forskellen og så forestille dig, hvordan disse maskiner og teknologier ville kunne gøre en forskel for din forretning, dine produkter og dine kunder.

Så grib fat i vores PP/IP-salgsstab, og gør opmærksom på, at du er parat til en tur til Bratislava. 

Kan du ikke vente med se og høre om alle fordelene, som vores maskiner og teknologier kan tilføre din forretning, så står vi altid til rådighed med gode idéer, vejledning og ikke mindst input til, hvordan du kan tage din forretning til next level. 


Er du blevet nysgerrig, eller vil du høre mere om, hvad vores PP-/IP-løsninger kan gøre for dig? Så skal du bare kontakte vores salgschef Lykke Trusbak på lykke.trusbak@konicaminolta.dk