Konica Minolta udvider den intelligente bizhub i-Serie med nye MFP'ere til A3-farveprint

| 29 april 2020

Konica Minolta er blandt de førende producenter inden for printteknologi i verdensklasse. Nu udvider vi den nye bizhub i-Serie med tre nye A3-multifunktionsprintere (MFP'er) til farveprint. bizhub C450i, bizhub C550i og bizhub C650i tilhører den næste generation af multifunktionsprintere, som er designet til at styrke digitale arbejdsgange. Alle modeller i bizhub i-Serien sætter nye standarder for, hvordan multifunktionsprintere kan fungere som en sikker og smart teknologi-hub, der opfylder virksomheders digitale behov.


Bizhub C450i, C550i og C650i er MFP'ere til A3-farveprint. De har samme moderne design og indeholder de samme praktiske funktioner som de nuværende modeller fra bizhub i-Serien.

Men brugeroplevelsen er forbedret på grund af den nye hurtige kopiskærm-funktion og forskellige programmer med integreret vejledning. Derudover giver ny widget-teknologi mulighed for at indbygge og betjene funktioner direkte fra MFP'ens startskærm, hvilket forkorter den tid, der skal bruges foran MFP'en og samtidig sikrer velkendt betjening på tværs af alle bizhub-enheder fra i-Serien.

Ligeledes er den kraftfulde quad-core CPU og standardhukommelsen på 8 GB og en 256 GB samt valgfri 1 TB SSD-drev med til at sikre høj ydeevne og hurtig respons.


bizhub C450i, C550i og C650i fås med printhastigheder på henholdsvis 45, 55 eller 65 sider/min. De erstatter de populære og meget succesfulde bizhub C458, bizhub C558 og bizhub C658 og forbedrer Konica Minoltas udvalg, da bizhub C450i, C550i og C650i tilføjer smarte funktioner, som passer til virksomheders digitale udvikling.     


"De tre MFP'ere er ikke kun hurtige og pålidelige løsninger til dokumenthåndtering, men de fungerer også som en intelligent enhed, der effektivt bliver midtpunktet for kundens digitale kontor. De kan også skræddersys til at opfylde kravene i alle virksomheder med den brede vifte af applikationer, der er tilgængelige fra Konica Minoltas Marketplace, som er forudinstalleret på alle enheder", forklarer Maria Kharlampidi, Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Ved at sætte kundens behov for høj driftseffektivitet i centrum for alle MFP-løsninger kan vi desuden levere klassens bedste service og fejlfinding via vores Remote Service Platform."


bizhub C450i, C550i og C650i er også designet til at arbejde med avancerede workflow-værktøjer som Konica Minoltas Dispatcher Suite, lagdelt af sikkerhedsindstillinger via bizhub SECURE-tjenester. Det giver virksomhederne mulighed for effektiv printstyring og et avanceret dokumentworkflow, samtidig med, at dokumentsikkerheden øges.


Som en ekstra funktion har bizhub C450i, C550i og C650i en dokumentføder med dual-scan og en kapacitet på op til 300 ark samt en hurtigere scanningshastighed på 280 sider/min. De har også store nydesignede efterbehandlere med en integreret manuel hæftefunktion. De nye modeller fra i-Serien har også en intelligent automatisk mediesensor, der kan registrere papirvægt og medietype, hvilket hjælper med at reducere omkostninger til ekstra IT-support og reparation af papirstop, som kan undgås. Denne ekstra funktion, der er unik for Konica Minoltas teknologi, sikrer uafbrudt brug, øger produktiviteten og er uovertruffen på markedet for kontorprint.


Læs mere om bizhub C450i, C550i og C650i.