Wi-Fi til The King of Rock

Wi-Fi til The King of Rock

Wi-Fi til The King of Rock

Memphis Mansion er et helt særligt sted i Randers. Det er nemlig en hyldest til selveste The King of Rock ’n’ Roll, Elvis Presley.


Hvert år besøger mere end 145.000 gæster stedet. Gæsterne besøger både museet og dineren, men også stedets konferenceafdeling, hvor de bl.a. afholder seminarer, årsmøder, produktlanceringer og konferencer.

Konica Minolta installerede et NEMT NETVÆRK hos Memphis Mansion

Nu kan gæsterne hos Memphis Mansion få den bedste totaloplevelse. Se mere i videoen til venstre.

Nemt netværk

Nemt netværk

Nemt netværk

Memphis Mansion ønskede at give deres mange besøgende den bedste totaloplevelse. Derfor havde de brug for et trådløst nemt netværk, der virker hver gang. Men deres eksisterende løsning voldte dem udfordringer, da det ofte klumpede til og kun virkede en gang imellem. 


Det var ikke en holdbar løsning, og derfor kontaktede de Konica Minolta for at få et bud på en løsning, som dækkede deres behov 100%.


Nemt netværk med Cisco Meraki
Den oplagte løsning for Memphis Mansion var uden tvivl det koncept, som Konica Minolta kalder ”Network as a Service”, hvor al installation, drift og overvågning af det trådløse netværk bliver varetaget af Konica Minolta. 


Med Network-as-a-Service overlod Memphis Mamsion alt deres netværk til Konica Minolta. De kunne derfor en gang for alle overlade bekymringerne om oppetid, sikkerhed, drift, overvågning og kompleksitet til os.


Overvågning betyder både øget sikkerhed og bedre kundeoplevelser
Cisco Meraki-løsningen består udover det trådløse netværk også af en kameraløsning, som overvåger stedet. Det hele administreres
fra et og samme dashboard, hvilket gør det ultranemt at overvåge. 


Derudover har Memphis Mansion fået location analytics, hvilket betyder at de nu har mulighed for nøje at følge med i, hvordan gæsterne bevæger sig rundt i huset, og hvor i huset der er mest trafik. På den måde kan de hele tiden optimere kundeoplevelsen og sætte ressourcerne ind de rigtige steder.


Plug ’n’ Play-løsning
Installationen af den trådløse netværksløsning er gået snorlige, og det har virket optimalt fra dag 1. Med det rigtige forarbejde, så er det en Plug ’n’ Play-løsning. Derudover så blev gæsterne generet mindst muligt, da det hele foregik uden for åbningstiderne. At der blev udvist den form for fleksibilitet var meget vigtigt for Memphis Mansion, da de skulle vælge samarbejdspartner. 


Om Memphis Mansion
Memphis Mansion er en hyldest til The King of Rock ’n’ Roll, Elvis Presley, og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. 


Byggeriet omfatter et Elvis Museum, en amerikansk diner, en souvenirshop og konferencefaciliteter. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen, og den regnes for at være blandt de 10 største samlinger i verden.

Henrik Knudsen fra Memphis Mansion
quotation marks

Som ejer og daglig leder af stedet har jeg mange kasketter på, og en af de kasketter er også IT-kasketten, selvom det som sådan ikke har min store interesse. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi har den rette samarbejdspartner, som udover at implementere en løsning for os, samtidig også kan drifte og overvåge den”.

Henrik Knudsen

Ejer, Memphis Mansion

Kontakt os

Kontakt os

Vil du høre mere om løsningen?

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.