CO2-neutralitet

Reducer dit CO2-fodaftryk

Reducer dit CO2-fodaftryk

Konica Minolta modregner uundgåelig CO2-udledning, der genereres under print og produktionsprint, til rimelige priser. Vi betaler for produktion og transport af produktet, mens kunden dækker udgifterne til kompensation for udledning, mens enheden er i brug. Kunden får et certifikat, som angiver, hvor meget CO2 der er sparet, som bevis på klimakompensation. 

De fem enkle trin til vellykket klimakompensation med Konica Minolta er som følger:
 

  1. Ansøg om at være med i Carbon Neutrality-programmet (kontakt din sælger)
  2. Print som sædvanligt med Konica Minolta-enheder
  3. Konica Minolta beregner den samlede CO2-udledning fra hver enhed over hele dens levetid
  4. Konica Minolta kompenserer for denne udledning med et klimakompensationsprojekt
  5. Du får udstedt et certifikat med angivelse af, hvor meget CO2-udledning du har sparet


Fordelene for vores kunder er bl.a., at de kan opfylde deres egne miljømål, reducere deres CO2-udledning, bevise deres vilje til at beskytte miljøet samt styrke virksomhedens image. 

ClimatePartner

ClimatePartner

Med Enabling Carbon Neutrality-programmet har Konica Minolta indgået samarbejde med de internationale klimabeskyttelseseksperter fra ClimatePartner og sikrer dermed større gennemsigtighed og fleksibilitet i programmet. 


Sammen med ClimatePartner støtter vi et Gold Standard-certificeret klimakompensationsprojekt, der gør brug af vindenergi i Vader Piet, Aruba, i det Caribiske Hav. Ved at udnytte øens vindressourcer reducerer projektet udledning af drivhusgasser med ca. 150.000 tons CO2 om året. 


Siden Enabling Carbon Neutrality-programmet blev lanceret i 2015, har deltagerne kompenseret for mere end 2,5 millioner kilo CO2. Det tal inkluderer kunder i hele Europa, flere arrangementer og messer samt intern kompensation.