Universelt design og tilgængelighed

Forbedret tilgængelighed

Forbedret tilgængelighed
  1. Adgang foran gør det nemt for brugere at ilægge papir eller udskifte toner, hurtigt og uden besvær, da de store håndtag er lette at gribe fat i og nemme at håndtere.
  2. Ergonomiske papirbakker kan nemt trækkes ud med håndtag, der kan nås både foroven og forneden.
  3. Store touchskærme kan vippes til den ønskede vinkel ved hjælp af et håndtag, der er placeret under panelet.
  4. En fristopfunktion minimerer den fysiske anstrengelse, der kræves for at løfte ADF'en, endda mens du sidder ned. Dette kan gøres endnu nemmere ved hjælp af "hjælpehåndtaget", der kan købes som ekstraudstyr.
  5. Download gratis app (bizhub Remote Access), der gør det muligt at betjene skærmen fra en Apple- eller Android-smartphone eller -tablet.

Forbedret tilgængelighed og synlighed

Konica Minolta producerer enheder, der er tilgængelige for alle – uanset alder, erfaring, kropsstørrelse eller særlige behov. Vores universelle design sikrer, at vores enheder er nemme at nå, nemme at betjene og har et logisk opbygget design og er brugervenlige. Det gør det nemt for personer med et fysisk handicap eller synshandicap at bruge vores produkter. Konica Minoltas universelle retningslinjer for design er baseret på "principperne om universelt design", der er udtænkt og udviklet af Center for Universal Design på North Carolina State University.

forbedret synlighed

forbedret synlighed
  1. Stor, logisk opbygget touchskærm Den er nem at betjene og har tegn, der kan forstørres op til 16 gange for at forbedre læsbarheden.
  2. Stemmevejledning Indbygget stemmevejledning forklarer funktioner og talekommandoer. Lydstyrken og hastigheden af stemmen kan tilpasses til brugerens individuelle behov.
  3. Kontrastfarver En mørkegrå baggrund og lyse, ensartede farver, især på taster, der bruges jævnligt, gør betjeningen hurtigere, nemmere og mere præcis.
  4. Klare orange og blå LED-lys De ses tydeligt, og det enkle layout kræver ikke forudgående erfaring eller særlige kvalifikationer for at komme i gang.
  5. Farvekodet Identificerer ens handlinger og viser tydeligt farlige maskindele, så brugeren undgår potentielle farer.