Workplace Hub

Din virksomhed er lige så unik, som den industri I befinder jer i. Og det tager vi højde for.

Offentlige myndigheder: Automatisering af kommunikationsprocesser

I en tid med reducerede budgetter, øgede omkostninger og endnu højere forventninger er det ikke underligt at offentlige myndigheder søger efter nye måder at øge produktiviteten, strømligne processer og servicere befolkningen med en øget hastighed, nøjagtighed, effektivitet og sikkerhed. Det betyder, at du som myndighed sansynligvis søger en løsning, der kan tilfredsstille langt flere interessenter på kortere tid. Workplace Hub sætter fart på den digitale transformation med et fleksibelt servicedesign, automatiserede workflow og lokal service. 

Ejendomsmægler: Hold dine kunder nær med data, hvor som helst, når som helst

Det er vigtigt at kunne handle hurtigt, når muligheden opstår. Specielt i en konkurrencepræget kontekst, hvor både køber og sælger har adgang til relevant information. Derfor er det afgørende, at dine mobile medarbejdere har værktøjer til rådighed, så de kan tilgå information hvor som helst og når som helst. Workplace Hub integrerer og administrerer en lang række af services og løsninger, som fx et samarbejdsværktøj, som øger dine medarbejderes fleksibilitet.

Detail: En alt-i-én service, der beskytter din forretning

Detailhandlen er under konstant pres for at udvikle sig, herunder øgede krav fra både kunder og leverandører, bedre priser og innovative produkter. Med en benhård konkurrence er det essentielt at kunne beskytte dine medarbejdere og dine dine kunder imod tyveri og bedrageri. Og her spiller dine IT-systemer en vigtig rolle, da de skal efterleve flere forskellige krav fra bl.a. compliance og beskyttelse af data. Workplace Hub giver en komplet og sikker løsning, der frigiver tid, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Juridisk: En samlet IT-løsning, der sørger for, at fortrolige dokumenter forbliver fortrolige

Når du arbejder i den juridske sektor er dokumenter centrale for dit arbejde. Og disse dokumenter indeholder ofte sensitiv information og personlig data. Derfor er perfekt administration af dine dokumenter essentielt. Det gælder også for små og mellemstore virksomheder, da det ofte er disse, som er ofrer for cyberangreb. Workplace Hub giver skalérbare services, som sikrer sikkerhed og compliance, automatiserer dit workflow til håndtering af juridisk data og dokumenter, forbedrer samarbejde, dokumenthåndtering og meget mere.

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan Workplace Hub kan hjælpe dig i lige netop din industri?