Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Social bæredygtighed

Social bæredygtighed

TILBAGE

Bidrag til samfundet

Som en ansvarlig, global samfundsborger gør Konica Minolta en indsats i hele koncernen for at løse sociale problemer, som vi kan bidrage til gennem vores virksomhedsaktiviteter - for at fungere som en enhed, der er afgørende for samfundet. Vi er også forpligtet til at bidrage til oprettelsen af et bæredygtigt samfund ved løbende at deltage i aktiviteter, der løser de lokale udfordringer i de lande, hvor vi opererer.

Vi arbejder på at opbygge en global virksomhed, der er afgørende for samfundet, ved at gøre mest muligt ud af vores kerneteknologier og levere ny værdi.

Vi fører Konica Minolta Group's værdigrundlag og vores Ledelses filosofi om "At skabe nye værdier" ud i livet, for at leve op til vores ansvar over for alle vores interessenter.

Vi tilstræber at opnå en stadig højere grad af kundetilfredshed ved at tilbyde en bred pallette af produkter og ydelser, der opfylder kundernes og hverdagens behov, herunder "Optimeret Print Service" (OPS), der gør virksomhedernes dokumenthåndtering langt mere effektiv, og "infirmity", der støtter det regionale samarbejde på sundhedsområdet.

Vi tilstræber at opbygge en bæredygtig verden ved at opbygge relationer med vores partnere baseret på tillid. Vi gør dette ved at sikre gennemskuelige og retfærdige forretningsaktiviteter og ved at leve op til vores sociale ansvar.

Vi fremmer udviklingen af human resources (HR) og bygger et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere på verdensplan, kan udnytte deres evner bedst muligt og blive udfordret med proaktivt arbejde.

Vi tilbyder rettidig og fair information til vores nationale og internationale investorer, og kommunikerer aktivt med dem.

Konica Minoltas CSR-aktiviteter roses højt af SRI og en række andre organisationer rundt om i verden.

Læs mere om Konica Minoltas CSR-indsats og aktiviteter. Der bliver offentliggjort en CSR-rapport hvert år, som indeholder aktuelle oplysninger og virksomhedens data.