Kopi og print - find den ideelle løsning hos os

Som førende leverandør på markedet tilbyder Konica Minolta effektive kopi og print løsninger med fokus på optimering af tid, kvalitet og funktionalitet. Alle vores løsninger er skabt på baggrund af en innovativ prisbelønnet multifunktionalitet med vidtrækkende efterbehandlingsmuligheder, der ikke bare gør hverdagen mere produktiv men også smidiggør virksomhedens workflows.

Kopi og print løsninger med omtanke

Hos Konica Minolta finder vi det vigtigt ikke bare at levere kopi og print løsninger, der resulterer i et fejlfrit resultat. Vores løsninger er udarbejdet ud fra en række nøgleelementer, som vi tilstræber at tage højde for i alle sammenhænge:

·         Minimering af tid

·         Optimering af kvalitet

·         Høj grad af brugervenlighed

·         Multifunktionalitet

·         Øget produktivitet

·         Miljø og attraktiv økonomi

·         Reduktion af spild – i forhold til tid, papir, materialer

Vores løsninger er skabt med omtanke - ikke bare for miljøet men også for din virksomheds bundlinje. Vi tilbyder både soft- og hardware og hjælper gerne med en vurdering af din virksomheds behov. Mange virksomheder har valgt vores digitale løsninger som en del af en samlet pakke inden for kopi og print.

Er din virksomhed interesseret i vores kopi og print løsninger? Eller vi I vide mere? Kontakt os her.

Læs mere om kopimaskiner og farvekopimaskiner her eller kontakt os via boksen i højre side hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Gå til bizhub kopimaskinerne