Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Kundecases

KUNDECASES

FILTER KUNDECASES:
Kategorier
Brancher
Sort by Date Alphabetical

Aalborg Kommune

I Aalborg Kommune er man meget opmærksom på, at personfølsomme oplysninger kan misbruges. I kommunens skoleforvaltning arkiveres blandt andet elever og læreres personnumre. En softwareløsning sikrer, at de arkiveres korrekt, og dermed at de ikke falder i de forkerte hænder.

Afoi Triantafyllopouloi

Afoi Triantafyllopouloi er en græsk printleverandør i betalingsprint-branchen. Kunden var udfordret af behovet for at øge produktiviteten, forbedre kvaliteten, sænke omkostningerne og muligheden for at udskrive på tungere papir på 350 g/m².

AHOLD A/S

AHOLD Tjekkiet A/S er en del af det multinationale holdingselskab AHOLD, baseret i Amsterdam, Holland. I dag driver AHOLD Tjekkiet A/S supermarkedskæden Albert og varehuset Hypernova på mere end 280 steder.

Arcasa Arkitekter

Arcasa Arkitekter kan håndtere de fleste typer arkitektarbejde. Virksomhedens evne til at gøre dette faciliteres ved at have en partner til at levere multifunktionelle dokument- og printløsninger på tværs af alle formater.
Asprofos Engineering S.A. Logo

Asprofos Engineering S.A.

Det førende ingeniørfirma i Grækenland ASPROFOS S.A. er et helejet datterselskab af HELLENIC PETROLEUM GROUP. Med omkring 300 ansatte leverer ASPROFOS teknisk design, projektstyring, indkøbsydelser samt byggeledelse.