Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Kundecases

KUNDECASES

FILTER KUNDECASES:
Kategorier
Brancher
Sort by Date Alphabetical

Nielsen & Thomsen Advokater

For Nielsen & Thomsen udviklede Konica Minolta en arkiveringsløsning baseret på dokoni FIND, et stærkt værktøj i en digitaliseret hverdag. Med dokoni FIND er det nemt at arkivere og finde de rette dokumenter – på et øjeblik.

Haderslev Kommune

I Haderslev Kommune har de det erklærede mål at styrke den borgernære service for alle. En intelligent scanningsløsning med smart brug af QR-koder har gjort processen for såvel borgerne som medarbejderne mere enkel, logisk og sikker.
Huff Werbeartikel oHG Logo

Huff Werbeartikel oHG

Den Nürnberg-baserede reklamespecialist Huff oHG har sat sin lid til Konica Minoltas systemer i mange år. Som en del af den periodiske udskiftning af udstyr er det nye multifunktionelle printmiljø nu også blevet forbedret med et skræddersyet løsningskoncept.
Flamant NV Logo

Flamant NV

Flamant er en international produktionsvirksomhed. Dens portefølje omfatter møbler, maling, boligtekstiler, gulvbelægning og tilbehør. Virksomhedens hovedkontor ligger i Belgien. Flamants kollektioner tilbyder et væld af stilarter, som omfatter et bredt designspektrum, der er kommet til at repræsentere en tydelig livsstil.
Asprofos Engineering S.A. Logo

Asprofos Engineering S.A.

Det førende ingeniørfirma i Grækenland ASPROFOS S.A. er et helejet datterselskab af HELLENIC PETROLEUM GROUP. Med omkring 300 ansatte leverer ASPROFOS teknisk design, projektstyring, indkøbsydelser samt byggeledelse.