Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Infrastructure Managed Services

INFRA-STRUCTURE MANAGED SERVICES

TILBAGE

Løsninger til styring af jeres forretningskritiske infrastruktur

De teknologier, som bruges til at styre arbejdet i moderne virksomheder – for eksempel servere, arbejdsstationer, netværkskomponenter, websites og internetforbindelser – er altafgørende for at kunne drive forretning. Det kan være svært at styre denne infrastruktur i en travl hverdag, og hvis teknologien fejler, kan de økonomiske omkostninger være betydelige.

Når I hyrer Konica Minolta ind til at håndtere jeres IT-infrastruktur, mindsker I det pres, der er forbundet med at styre jeres kritiske forretningsinfrastruktur. Medarbejderne får bedre tid til deres daglige arbejde, samtidig med at I kan fokusere på at træffe strategiske beslutninger og supportere organisationen med andre IT-relaterede opgaver.

Med Konica Minoltas infrastrukturstyring udliciterer I ansvaret for den daglige drift af jeres IT-infrastruktur, som er så vigtig for jeres forretning. Det har den store fordel, at Konica Minolta styrer og monitorerer IT-infrastrukturen døgnet rundt, så eventuelle problemer kan tages i opløbet og løses af Konica Minoltas fagligt kompetente servicedesk.

Samarbejdspartnere

Klik for at lukke