Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Managed Content Services

MANAGED CONTENT SERVICES

TILBAGE

Koncentrer dig om dine kerneydelser og slip for rutineopgaver

Hver dag vokser mængden af information, data og dokumenter, som virksomheder skal forholde sig til – e-mails, datafiler, fakturaer osv. gør mængden af data endnu større. Ustruktureret viden er ofte gemt i helt forskellige datasiloer. Det betyder, at interne procedurer bliver mere tidskrævende, der er mindre transparens, og vigtige beslutninger kan blive forsinkede.

Konica Minolta optimerer jeres informationsrelaterede forretningsprocesser med Managed Content Services (MCS). Vi analyserer de arbejdsgange i jeres virksomhed, der involverer mange dokumenter, kommer med forslag til optimering og implementer konkrete, skræddersyede løsninger – og efterfølgende håndterer vi den infrastruktur, som vi har designet til jer.

Et kerneprodukt i vores MCS-sortiment er Enterprise Content Management-løsninger, der passer lige til jeres behov. Disse løsninger giver jer fuldstændig kontrol over informationsstrømme fra start til slut, med problemfri integration til jeres CRM- og ERP-systemer.

Konica Minoltas Managed Content Services øger jeres effektivitet, gør det nemmere for jer at reagere på kundernes behov, beskytter jeres data og strømliner jeres arbejdsgange. Det er alt sammen med til at booste jeres operationelle smidighed og forretningsresultater.

Det kan vi hjælpe med

Klik for at åbne

Afdelingsløsninger

Klik for at åbne

Brancheløsninger

Brancheløsninger

Klik for at åbne