Konica Minolta

Danmark

  • Danish

Giving Shape to Ideas

Optimized Print Services

OPTIMIZED PRINT SERVICES

TILBAGE

Fokuser på dine kerneopgaver og lad os håndtere jeres printinfrastruktur

Ved du hvor mange penge I bruger på at printe? Så ved du også, at hardware og forbrugsstoffer kun er en del af omkostningerne. I skal også tænke på infrastrukturen, som skal passe til jeres virksomheds specifikke krav, og til de processer og arbejdsgange, som den er en del af.

I mange printmiljøer er der en skønsom blanding af printer- og scanningsudstyr, som ikke bliver håndteret eller serviceret, så de passer til nutidens krav. Det kan stå i vejen for effektiviteten i jeres organisation. Hvis jeres medarbejdere skal bruge for meget tid på at administrere og løse problemer med hardware, kan de ikke koncentrere sig om deres hovedopgaver, hvilket er spild af både tid og penge.

Formålet med vores Optimized Print Services er at hjælpe din virksomhed med at være effektive i alle print- og scanningsopgaver. Vi laver en individuel løsning, som passer præcis til jeres behov og som er økonomisk realistisk og miljøvenlig. Vi garanterer omkostningsbesparelser og problemfri processer, og udvikler forbedringsstrategier på baggrund af præcise fakta og tal. En vigtig del af vores Optimized Print Services er styringen af hele din infrastruktur for print og scanning, også de praktiske aspekter som automatisk levering af forbrugsstoffer. Vi fokuserer også på løbende optimering, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.