Konica Minolta

Danmark

• Danish

Giving Shape to Ideas

iTraining

ITRAINING

TILBAGE

iTraining

Uanset hvordan du ændrer og foretager tilføjelser til dine kontorrutiner, er det vigtigt at gennemføre processen og lære ny teknologi så hurtigt som muligt for at sikre kontinuerlig produktivitet og effektivitet. Det er vi opmærksomme på hos Konica Minolta, og derfor tilbyder vi optimal support med den onlinebaserede iTraining-platform.

iTraining-sessionerne hjælper dig med at blive bekendt med din bizhub-enhed og bruge den hurtigt og effektivt ved at introducere og forklare de grundlæggende funktioner i en række brugervenlige videosekvenser. Lær enhedens funktioner trin for trin – når det passer dig og lige så ofte, som du ønsker. Du kan endda tage onlinekurset på din tablet eller smartphone

Få logindetaljerne, ved at kontakte din repræsentant fra Konica Minolta eller ved at downloade brochuren.

iTraining-platform