ARTIKEL

TILBAGE

Konica Minolta køber Business Center Nord- og Midtsjælland

Business Center Nord- og Midtsjælland, der også er kendt som Canon Business Center Nord- og Midtsjælland og som fremover vil hedde Konica Minolta Business Center, får med salget adgang til Konica Minoltas markedsledende produkt-portefølje inden for multifunktionsprintere og øvrige løsninger til bl.a. storage, netværk og backup.

Med opkøbet styrker Konica Minolta sin position som markedsleder yderligere. Konica Minoltas markedsandel er steget meget markant det seneste år.  Ved udgangen af  første kvartal 2016 var den samlede markedsandel for Konica Minolta og datterselskabet Develop mere end fordoblet til ca. 45% fra godt 21% i samme kvartal året før.

- Vi har omstruktureret den danske forretning og er inde i en rigtig god udvikling, hvor vi sælger næsten ligeså mange maskiner som vores otte største konkurrenter til sammen samtidig med at vi vokser stærkt på nye forretningsområder uden for det klassiske printmarked, siger Lars Wørzner, der er adm. direktør for Konica Minolta Business Solutions Denmark, og han fortsætter:

- Hidtil har væksten været organisk, men når muligheden for at erhverve en stor og kompetent forhandler som Business Center Nord- og Midtsjælland byder sig, forstår vi at slå til. I dag servicerer vi ca. 30.000 maskiner i Danmark og føjer med opkøbet yderligere 2.000 maskiner til porteføljen, der vil styrke vores multivendor serviceforretning.

Business Center Nord- og Midtsjælland har med sit kontor og showroom i Hillerød en stærk position på især det nordsjællandske marked. Business Center Nord- og Midtsjælland blev etableret i 1987, og overtog i 2015 desuden Documea, der med base i København forhandlede HP og Xerox. Business Center Nord- og Midtsjælland har gennem flere år været Danmarks største Canon-forhandler og samtidig blandt de største Canon-forhandlere i Europa.

- Vi har fulgt Konica Minoltas imponerende udvikling gennem de seneste år, og ser frem til at skulle med på den rejse. Vi oplever, at vores kunder i stigende grad efterspørger mere og andet end printløsninger og god service. Som en del af Konica Minolta teamet får vi adgang til nye softwarebaserede løsninger og får et mere diversificeret tilbud til vores kunder, siger Søren Steendahl fra Business Center Nord- og Midtsjælland - nu Konica Minolta Business Center.

Overtagelsen får virkning fra den 31. maj 2016 og vil ikke medføre ændringer for Business Center Nord- og Midtsjællands kunder, da kontraktforhold, adresse og kontaktpersoner vil være de samme som hidtil, da alle medarbejdere fortsætter i det nye regi.

- Vi ser frem til at byde Business Center Nord- og Midtsjællands kunder velkommen hos Konica Minolta, og til at vi får lejlighed til at præsentere dem for de mange nye muligheder, de vil få hos os, slutter Lars Wørzner.

Kontakt:
Lars Wørzner, adm. direktør
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Mobil: 42 65 65 66
lars.worzner(at)konicaminolta.dk

Søren Steendahl
Business Center Nord- og Midtsjælland A/S, nu Konica Minolta Business Center
Mobil: 29 29 61 91