150 år med Konica Minolta — og det er kun begyndelsenHvor mange virksomheder kender du, der har eksisteret i 150 år? Ikke mange, vel? Vi, medarbejderne hos Konica Minolta, fejrer denne milepælsfødselsdag - og vi stråler af stolthed. Vi arbejder for en virksomhed, der har stræbt efter at udvikle nye teknologier og innovative løsninger siden 1873 og som med succes og bæredygtigt implementerer disse løsninger for sine kunder.

1873 - tre år før Alexander Graham Bell indgav sit patent på telefonen, og seks år før Thomas Alva Edison opfandt den elektriske pære. Vores historie begyndte, da Rokusaburo Sugiura åbnede en lille specialforretning for fotografiske og litografiske produkter i Tokyo. Nu, 150 år senere, arbejder mere end 40.000 mennesker verden over passioneret på at gøre Konica Minolta til markedsleder blandt teknologi- og managed serviceudbydere - ved at levere den bedste portefølje og de bedste tjenester, der hjælper dig med at opnå succes.

Vores virksomhed er fortsat med at ændre sig gennem mange generationer og gennem turbulente tider, da verden omkring Konica Minolta også har gennemgået enorme forandringer. Sammen ønsker vi fortsat at være en drivkraft for succesfulde forandringer og ledsage dig på din vej mod en digital fremtid. I 2023 har vi endnu engang sat os for at skabe nye veje og generere nye og bæredygtige værdier.

For dig, for os - og også for Rokusaburo Sugiura.


 
 

Milepæle

1873

Rokusaburo Sugiura stifter Konica Corporation

1903

"Cherry Hand Camera", Japans første kameramærke, bliver skabt

1928

Tashima stifter Nichi-Doku Shashinki Shoten (senere kendt som Minolta Co.)
 

1960

Virksomhedens første kopimaskine, "Minolta Copymaster", bliver færdiggjort

1962

De første billeder af Jorden blev taget fra rummet med et Minolta Hi-Matic (under John Glenns "Friendship 7"-rumflyvning)

1992

Første virksomhed i verden, der har fået tildelt den Blå Engel-mærket inden for kopiering

 

2002

Udvikling af Simitri - verdens første polymeriserede toner med biomasse, som reducerer CO2- og NOx-emissionerne med op til 40 % og samtidig sikrer en omkostningseffektiv produktion.

2003

Konica og Minolta fusionerer og danner Konica Minolta

2004

Virksomheden går ind i produktionsprintsegmentet med Konica Minolta bizhub Pro 1050


 

2007

Afslutningen af virksomhedens tilstedeværelse på markedet for fotografering og kameraer

2014

Åbning af det første Business Innovation Centre (BIC) i London

2016

Introduktion af B2+ UV-inkjetprintsystemet AccurioJet KM-1

2020

IDC udnævner Konica Minolta til en af verdens førende virksomheder inden for printtransformation

2022

For anden gang i træk er Konica Minolta blevet kåret som den bedste managed service provider og førende systemhus i Tyskland
 
 

Fakta, tal og datoer

Hvad er Konica Minoltas markedsandel? Hvilke miljømæssige foranstaltninger træffer virksomheden? Find ud af mere i vores fakta og tal.

Se infografik
 

 

TÆNK ARBEJDE: opdateringen til din virksomhed

Nyheder og tendenser inden for digitalisering, it og det digitale kontor

Udforsk vores blog