Karriere i Konica Minolta

 

Ledige stillinger

Hos Konica Minolta vil du hurtigt opleve, et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, frihed og ansvar, som er nøgleord for kædens arbejde. Se vores forskellige ledige stillinger der omfatter både salgs- og administativestillinger i hele Norden.

Start din karriere i Konica Minolta og bliv en del af en af Nordens mest globale l IT-virksomheder, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. 

Søg ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Finder du ikke det ledige job, der matcher dine ønsker, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi kigger løbende vores uopfordrede ansøgninger igennem og vender tilbage til dig, hvis vi finder en stilling, der matcher din profil.

Søg uopfordret

 

Oplev Konica Minoltas arbejdsmiljø


Vores fantastiske medarbejdere hjælper vores kunder med at få styr på den digitale æra gennem markedsledende kontor- og produktionsprintsystemer, smarte IT- og forretningssoftwareløsninger og en innovativ portefølje af videotjenester og sundhedsydelser. Fra hardware til software til service- og konsulentløsninger: Vi skaber merværdi gennem intelligent forbundne data på arbejdspladsen.  
 
For at støtte dig tilbyder vi en stærk ramme og mulighed for at gøre spændende ting. For at skabe merværdi. Fordi Rethink Impact er vores prioritet.  
 
Du vil selvfølgelig gerne have det bedst mulige billede af, hvad det præcist betyder, og hvordan det er at arbejde her. Derfor har vi oprettet denne karrieresektion. Vores mål er at finde ud af, om vi passer godt sammen. 
 
At skabe fremtidens forretning sammen starter med at finde ud af, hvilke karrieremuligheder vi kan tilbyde dig. Eller du kan tage en genvej direkte til vores aktuelle ledige stillinger og finde ud af, hvordan du kan sætte din viden og erfaring i spil.
 
Velkommen til Konica Minoltas arbejdsmiljø.