Læs de seneste nyheder fra Konica Minolta

Forventninger til labelbranchen i 2023 – indsigt fra Konica Minolta

Langenhagen, Germany 20 December 2022 | 11. jan 2023

Digital produktion af labels er blevet mainstream, idet næsten 35 % af den samlede værdi nu er fuldt digital eller involverer hybrid print. I et forbløffende skifte overgår digitale løsninger markedet, idet langt flere brands og forhandlere nævner fleksibilitet og hurtig reaktion som de afgørende faktorer for at imødekomme hurtige ændringer i efterspørgselsmønstre i en ny verden af muligheder.

De fem vigtigste tendenser inden for digitale arbejdspladser, der vil skabe succes for virksomheder i 2023

09. dec 2022

Der kan ikke herske tvivl om, at den digitale arbejdsplads i 2022 har fortsat sin udvikling og er vokset endnu hurtigere end i de to foregående år. Det moderne virtuelle kontor har givet en stor andel af medarbejderne mulighed at arbejde eksternt under pandemien. Det har ingen geografiske begrænsninger og har styrket tendensen i retning af hybridarbejde på tværs af en lang række forskellige sektorer. Bredere overvejelser, såsom den globale klimakrise, inflationen og den fortsatte krig i...

KONICA MINOLTA OG MGI ANNONCERER DEN GLOBALE LANCERING AF ALPHAJET 4.0 DIGITAL OG DET FØRSTE SALG I FRANKRIG

Langenhagen, Germany | 20. okt 2022

MGI Digital Technology har lanceret AlphaJET - verdens første B1+ digitale inkjetpresse med print-to-finish i én arbejdsgang.

AccurioLabel 400, en firefarvepresse, som desuden tilbyder hvid toner.

29. sep 2022

Nogenlunde samtidig med, at man meddeler, at maskine nummer 1.000 er blevet placeret i markedet, præsenterede man den nye tilføjelse til AccurioLabel-serien, AccurioLabel 400, en firefarvepresse, som desuden tilbyder hvid toner.