Læs de seneste nyheder fra Konica Minolta

MARKEDSLEDER KONICA MINOLTA LANCERER ACCURIOPRESS C14000E-SERIEN

Langenhagen, Germany | 22. maj 2023

Konica Minolta, der har været førende inden for HPP-farvetoner til arkproduktion siden markedslanceringen for over tre år siden, har afsløret den opgraderede AccurioPress C14000e-serie.

Konica Minolta anerkendt som førende indenfor printsikkerhed

09. maj 2023

Det globale markedsindsigts- og analysefirma, Quocirca, anerkender Konica Minolta som ”Leder” inden for printsikkerhed. I analysefirmaets ‘The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape’ fremhæves flere af Konica Minoltas styrker, herunder robust hardware- og softwaresikkerhed og en "bred tilgang".

Konica Minoltas teknikere skal køre grønt

03. feb 2023

Som en del af Konica Minoltas strategi for bæredygtighed bliver teknikerbiler i Norden nu udskiftet med elbiler. Det skal reducere CO2-udledningen ved besøg hos kunder. I første omgang drejer det sig om 35 biler i Danmark.

Prognoser for kommercielt print i 2023 – indsigter fra Konica Minolta

Langenhagen, Germany | 19. jan 2023

I en verden, hvor forbrugerne er blevet mere bevidste om deres forbrug og knapheden på naturressourcer, er digital printteknologi fortsat vejen frem for printudbydere i en verden i hastig forandring. Den digitale tidsalder med kommunikation på tværs af kanaler kan forandre den måde, vi forstår, interagerer og lever på, men den kan aldrig erstatte den begejstring, som trykte medier skaber.