Læs de seneste nyheder fra Konica Minolta

Milepæl for Konica Minolta med installation nummer 1000 af AccurioLabel-printere

Langenhagen | 13. maj 2022

Konica Minolta, en førende virksomhed inden for produktion af digitale labels, fejrer installation nummer 1000 af sin yderst succesfulde digitale AccurioLabel-tonerprinter, mindre end syv år efter at virksomheden gik ind på markedet for labels. Teknologipionerens højkvalitetsplatform fortsætter med at sætte standarden for digital produktion af labels og emballage, mens salget fortsætter med at vokse.

Konica Minolta lancerer Workplace One for at overtage styringen og hostingen af IT-infrastruktur og applikationer til små og mellemstore virksomheder

BALLERUP, DANMARK | 18. mar 2022

Konica Minolta fortsætter intensivt med at forfølge sin cloud-strategi og tilbyder nu virksomheder endnu en attraktiv mulighed for at flytte deres lokale IT-miljø ud i skyen for dermed at kunne opnå adskillige fordele. Med IT-platformen "Workplace One" kan virksomheder nu få deres IT-infrastruktur og forretningsapplikationer administreret af Konica Minolta og hostet i skyen. Workplace One indeholder også en Microsoft 365-licens til alle virksomhedens medarbejdere og et samarbejdsrum til...

Konica Minolta er for femte gang listet blandt verdens 100 mest bæredygtige virksomheder i verden

04. feb 2022

Konica Minolta, Inc. er blevet opført blandt "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" (2022 Global 100). Konica Minoltas optagelse på denne prestigefyldte liste vil markere femte gang og fjerde år i træk efter 2011, 2019, 2020 og 2021.

Konica Minolta opnår certificering i henhold til ISO 27017

17. jan 2022

Konica Minolta Business Solutions Europe har opnået certificering i henhold til ISO 27017 – hvilket dokumenterer, at alle virksomhedens cloud-tjenester overholder de strengeste og mest robuste standarder for informationssikkerhed. ISO 27017, der er udgivet af International Organization for Standardization, er den globalt anerkendte standard for informationssikkerhed i forbindelse med cloud-infrastruktur.