Læs de seneste nyheder fra Konica Minolta

Smarte sensorer optimerer hverdagens arbejdsprocesser

København, Danmark | 15. jan 2024

Key Account Manager Sandra Hyrm arbejder med Mobotix' intelligente sensorer og avancerede teknologi. Hun dykker ned i fordelene ved at registrere og analysere menneskelige bevægelser og fordelene ved at bruge termisk teknologi på et intelligent og et strategisk niveau.

Produktions- og industritryk, tendenser 2024

Langenhagen, Germany | 20. dec 2023

Selv om eksperter forudser et relativt lille fald i det samlede salg af printudstyr i de næste fem år, så er vi overbeviste om, at digital print vil fortsætte ufortrødent.

Etiketter og emballage, tendenser 2024

Langenhagen, Germany | 19. dec 2023

Et øget fokus på komplette produktionsflows for emballage og etiketter hjælper også producenter med at genoverveje deres tilgang i en verden af nye muligheder.

KONICA MINOLTA IDENTIFICERER FEM VIGTIGE TENDENSER, DER VIL FORME OG PÅVIRKE DEN DIGITALE ARBEJDSPLADS I 2024

04. dec 2023

Udviklingen og udvidelsen af den digitale arbejdsplads har været meget tydelig i hele 2023. At kunne arbejde digitalt spiller fortsat en afgørende rolle i succesfuldt hjemmearbejde, og at omdanne det moderne kontor til et geografisk spredt, men alligevel samlet rum og dermed drive den hybride arbejdstendens, der fortsat understøtter mange sektorer. Brede faktorer, som den globale klimakrise, de eskalerende leveomkostninger og inflation, vil sammen med geopolitiske konflikter og krige påvirke...

Konica Minoltas ESG-indsats

04. dec 2023

Verden står over for en række miljømæssige og sociale udfordringer på grund af dramatiske ændringer, der finder sted i miljøet og det menneskelige samfund. Løsningen af disse udfordringer afhænger af, at alle bliver involveret: regeringer, virksomheder, NGO'er og alle os, der kalder planeten Jorden hjem. Kristian Øhrstrøm, Head of Nordic Legal & Compliance, forklarer Konica Minoltas ESG-indsats.