Læs de seneste nyheder fra Konica Minolta

Konica Minolta placeret som markedsleder inden for cloud-print-tjenester af Quocirca

15. maj 2024

Konica Minolta er blevet kategoriseret som markedsleder i Quocircas vurdering af Cloud Print Services Landscape, 2024. Rapporten fremhæver den brede og voksende anvendelse af Cloud Print Management løsninger, hvor sikkerhedsproblemer er den største barriere.

Konica Minolta lancerer den næste generation af bizhub i-series multifunktionelle enhede

20. mar 2024

I dag har Konica Minolta Business Solutions Europe offentliggjort efterfølgerne af deres prisvindende bizhub i-series MFP’er (multifunktionsprintere) og SFP’er (enkeltfunktionsprintere). Det omfattende nye sortiment på 21 enheder (syv farve A3, fem farve A4, seks sort/hvid A3 og tre sort/hvid A4) indeholder funktioner og funktionalitet, der sætter det øgede behov for sikkerhed og brugervenlighed på den moderne arbejdsplads i højsædet.

Smarte sensorer optimerer hverdagens arbejdsprocesser

København, Danmark | 15. jan 2024

Key Account Manager Sandra Hyrm arbejder med Mobotix' intelligente sensorer og avancerede teknologi. Hun dykker ned i fordelene ved at registrere og analysere menneskelige bevægelser og fordelene ved at bruge termisk teknologi på et intelligent og et strategisk niveau.

Produktions- og industritryk, tendenser 2024

Langenhagen, Germany | 20. dec 2023

Selv om eksperter forudser et relativt lille fald i det samlede salg af printudstyr i de næste fem år, så er vi overbeviste om, at digital print vil fortsætte ufortrødent.

Etiketter og emballage, tendenser 2024

Langenhagen, Germany | 19. dec 2023

Et øget fokus på komplette produktionsflows for emballage og etiketter hjælper også producenter med at genoverveje deres tilgang i en verden af nye muligheder.