Fjern begrænsninger for jeres dokumenthåndtering


- BRUGERVENLIG INTERFACE
- LET HÅNDTERING AF DOKUMENTER
- COMPLIANCE I FOKUS

KONTAKT OS

INTELLIGENT DOKUMENTHÅNDTERING


 

Automatisk dokumenthåndtering sker ved hjælp af AI-teknologi, der kategoriserer data for dig, så det er nemt og hurtigt at finde præcis de oplysninger, du leder efter. Håndteringen af dokumenter kan være en frustration, når det ikke er intuitivt eller har de funktioner, man ønsker. Konica Minoltas intelligente dokumenthåndtering gør det nemt at dele dokumenter med dine kollegaer, håndtere filers placering, når de scannes samt bestemme filformater på dokumenterne, der deles. 

  • I skyen, hybrid eller on-premise

  • Høj præcision med AI

  • Ingen licensomkostning

SERVICE OG SUPPORT

Du får altid personlig service sammen med services til dokumenthåndtering. Vi har kontorer i alle 4 nordiske lande og kan hjælpe dig på dit lokale sprog. Med over 170 service-teknikere og supportmedarbejdere er vi godt rustet til at hjælpe dig på telefon, mail og direkte på din arbejdsplads. Vi hjælper dig godt på vej og sikrer os, at din dokumenthåndtering fungerer optimalt og opdateret i dit arbejde. 

Workflow med YSoft SafeQ

DET SIGER KUNDERNE OM OS

“Der er simpelthen ingen ventetid på åbning af filerne nu, og det hele har spillet fra dag ét. Der er ingen brok fra brugerne, som er glade for det nye setup, der sparer dem for ventetid hver dag.”

Kim Birk
IT-chef, Envision

DOKUMENTHÅNDTERING MED DEN NYESTE TEKNOLOGI

Håndtering af dokumenter og kontrakter er ikke længere en besværlig del af arbejdet. Vi håndterer og overvåger, at dit printunivers af Konica Minolta kontorprintere er opdateret og optimeret, så du altid kan fokusere på det værdiskabende arbejde. Dine medarbejdere kan nemt og sikkert dele dokumenter, scanne, kopiere, udskrive og arkivere dokumenter, uanset hvor de befinder sig. Elektronisk dokumenthåndtering er en simpel proces i arbejdet, når AI-teknologien hjælper dig med at organisere og fremskaffe dokumenter og informationer, der gør dit arbejde nemmere. 

DOCUMENT INTELLIGENCE

Hos Konica Minolta får du en Autostore Document Intelligence service, der strukturerer data automatisk ved hjælp af AI-teknologi, så du ikke mister overblikket. Nu behøver du ikke blive frustreret over det manglende overblik over de mange datakilder med hver deres opsætning af informationer og data. Document Intelligence gør elektronisk dokumenthåndtering en gnidningsfri proces, hvor du nemt kan søge informationer og dokumenter frem og derfor undgår at spilde tid på det frustrerende arbejde. 

dokumenthåndtering