Konica Minolta

 

Vores filosofi

 

Konica Minolta - Giving Shape to Ideas


Vores filosofi er grundlaget for alt, hvad vi gør. Det er vores DNA. Det er grunden til, at vi eksisterer, og det er måden vi arbejder og gør forretning på.

Det er vigtigt for os, at vores filosofi ikke kun gavner os selv. Vi er derimod fast besluttet på, at den også skal gavne vores kunder og samfundet, der omgiver os. 

Lær vores filosofi bedre at kende her på siden.  
Konica_Minolta_Filosofi-(1).jpg

Konica Minoltas filosofi

Vores filosofi er grundlaget for alt, hvad vi gør. Det er vores DNA og definerer, hvordan vi arbejder. Filosofien beskriver, hvad vi står for og er altid i tankerne, når vi træffer beslutninger. Lær vores filosofi bedre at kende ved at se videoen.

Innovation holder os på tæerne

Konica Minoltas innovative tilgang til print- og IT-løsninger hjælper virksomheder til at optimere deres forretning. Det giver dem en konkurrencemæssig fordel. 

Som et IT-hus er vi vant til at imødekomme vores kunders mange forskellige ønsker. Det kan fx dreje sig om IT-infrastruktur, optimering af workflow, digital print, IoT, AR og meget mere. 

Vi starter altid med at analysere jeres nuværende setup, og herudfra finder vi den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

 

Vores historie

Vi udvikler os hele tiden. Og det har vi altid gjort. Lige fra kameraer til printere, healthcare, intelligent kameraovervågning, IT-infrastruktur, den digitale arbejdsplads... Altid innovativ. Altid i udvikling!

Du kan læse mere om os her