Om Konica Minolta Danmark

 

Konica Minolta – Giving shape to ideas


Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT-infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi leverer løsninger inden for:

•    IT-infrastruktur
•    Print, scan og kopi
•    Dokumenthåndtering og workflow
•    Forretningsprocesser
•    Produktions- og industriel print

Vi skaber værdi for vores kunder og vores samfund, og via tæt dialog gør vi i fællesskab ideer til virkelighed. Vi er med i hele fasen lige fra analyse, rådgivning og design til optimering, installation, support, overvågning og driftsstøtte.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste specialister med ekspertviden inden for print og IT-infrastruktur. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger, og vi leverer det, vi har aftalt – plus lidt ekstra.

Med vores egen store landsdækkende serviceorganisation i ryggen sørger vi for, at vores kunder altid har et tilgængeligt serviceteam i nærheden til at hjælpe med deres udfordringer.  

I Danmark er vi ca. 225 ansatte med afdelinger i Ballerup og Aarhus. Samlet omsætter vi for ca. 450 mio. DKK i form af salg, service og support af løsninger inden for print, kopi og IT Services.

På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR. 


Læs mere om alle vores forretningsområder i Danmark


 

IT services

Datacenter.jpg

Print og digitale workflows

Den_Digitale_Arbejdsplads_2-(1).jpg

Produktionsprint

Produktionsprint.jpg