ALTID ET SKRIDT
FORAN ANGREBET

RETHINK CYBERSIKKERHED


En betydelig sikkerhedsrisiko, som ofte er fuldstændig undervurderet, er dokument- og informationsbehandling via multifunktionsmaskiner (MFP), eller kort og godt din printer. Næsten alle producenter af printere tilbyder en række sikkerhedsfunktioner til deres MFP'er. De fleste konkurrenter på markedet bruger hvidliste/white listing som det højeste sikkerhedsniveau for MFP'er. Hvidlistefunktionaliteten foreslår ofte et partnerskab med en antivirusudbyder, som dog normalt ikke er teknisk implementeret.

Dagens kontor og arbejdsformer har ændret sig, og nye trusler mod vores sikkerhed dukker næsten op dagligt. Derfor er sikkerhed fortsat et meget populært emne. Som om GDPR-retningslinjerne for beskyttelse af personoplysninger ikke allerede krævede nok, betyder malware og cyberangreb nye udfordringer, nemlig risici og trusler, for den daglige drift af en virksomhed. For eksempel er den berygtede wannaCry-infektionsbølge eller DarkHotel som spion på hotelværelset meget foruroligende for alle.
 
Statistikkerne* om trusler i kontormiljøet er bestemt alarmerende: Et hackerangreb finder sted i gennemsnit hvert 39. sekund. Hver eneste dag opstår 230.000 genstande med ny malware, og dette svimlende antal forventes at vokse yderligere. Et tysk teleselskab registrerer for eksempel op til 46 millioner cyberangreb om dagen. På verdensplan har tre fjerdedele af alle virksomheder klart følt konsekvenserne af sådanne hackerangreb: kritiske forretningsdata og applikationer gik tabt; der var ikke adgang til computercentre i flere dage.
 
Spørgsmålet er ikke længere, om din virksomhed vil være målet for et angreb – spørgsmålet er snarere, hvornår dette vil ske, og hvor godt du er forberedt på denne udfordring.

*Kilde: Quocirca Global Print Security Landscape, 2019 Report & Disaster Preparedness Council, FEMA & cybintsolutions.com, Deutsche Telekom AG 2019
 

HVAD GØR BITDEFENDER’S® VIRUS SCANNING UNIK FOR Bizhub-ENHEDER?

  • Allround bekymringsløst abonnement: når det er betalt, altid brugbart og sikkert (i hele MFP-levetiden)
  • Seneste, meget sofistikerede teknologi til at beskytte dine enheder og din daglige forretning
  • Omfattende scanning af hele MFP: Fuld fluoroskopi af dokumenter og filer (ikke kun overfladisk)
  • Scan i realtid og på anmodning (som du ønsker)
  • Automatiske opdateringer af virusscanningsinstallationen sikrer konstant beskyttelse, selv mod de nyeste nye vira
  • Visning af virusscanninger, så du kan se alt på et øjeblik

Derfor er Bitdefender® den bedste løsning til dig

Vores unikke løsing til virusscan giver, i samarbejde med Bitdefender®, en omfattende beskyttelse af dine MFP(s), takket være:

 

NØJAGTIGHED

Hvidliste fungerer ved at definere, hvilke applikationer der kan køres på en enhed. Imidlertid udnytter ondsindede dokumenter ofte sårbarheder i hvidlistede processer. Hvidliste hjælper ikke med at beskytte mod sårbarheder; dokumenter skal scannes for udnyttelse for at forhindre dette. Samtidig bruger en masse malware en såkaldt "Living off the land" -teknik, hvor malware udfører sin ondsindede aktivitet ved kun at bruge de værktøjer, der allerede er installeret i printerbilledet, dvs. hvidlistes. Bitdefender® implementerer hvidliste forskelligt: ​​Ingen filer hvidlistes, simpelthen fordi den har en digital signatur. I stedet scannes hver proces og hvert dokument for at være ondsindet og giver et langt højere niveau af beskyttelse.
 


ENKELHED

Når realtidsfunktionen i Bitdefender® er aktiveret, kræves der ingen yderligere indstillinger. Uanset applikation, filformat eller bruger scannes alle indgående og udgående data uden yderligere opsætning eller ekstra arbejde af operatøren.

 


FLERE TEKNISKE FUNKTIONER

Yderligere indstillinger kan defineres for at skabe et ekstra lag af sikkerhed. Periodisk scanning er mulig og giver administratoren mulighed for at indstille en bestemt tid til at scanne alle data, der er gemt på enheden, mens hvidliste ikke giver en sådan funktionalitet.
 


ALTID OPDATERET

Bitdefender® kan opdateres flere gange om dagen for at inkludere de nyeste trusler, der er opdaget i det digitale kontormiljø og reagere med det samme, når der findes nye sårbarheder. Til sammenligning er hvidliste en helt statisk tilgang. F.eks. Hvis der opdages en ny sårbarhed i printersoftwaren, skal brugerne vente, indtil dette er rettet af printerproducenten, hvilket kan tage måneder.
 

Bare udfyld formularen, og vi kontakter dig.