Print fra flere lokationer

Print i alle kontorer, lande og kontinenter

Få øjeblikkelig adgang til alle dine enheder med Central Print Management


Hver organisation har sine egne individuelle udfordringer. Uanset om du står i spidsen for en international koncern eller en mellemstor virksomhed, så kæmper du sandsynligvis for at øge medarbejdernes produktivitet. At holde den på et konstant højt niveau kan være en udfordrende opgave, som kræver helhedstænkning – og en løsning som omfatter hvert enkelt kontor og enhed i organisationen. Konica Minolta er den komplette løsning til din virksomhed.

Printning fra flere lokationer er præcis, hvad det lyder som – frihed til at producere prints og kopier af dokumenter, uanset hvor du befinder dig. Dette kan opnås ved at forbinde alle dine printenheder og dermed give dig den effektivitet og fleksibilitet, du har brug for hver dag for at holde trit med konkurrenterne og opfylde selv de mest krævende kunders forventninger.

Systemet giver dig mulighed for at administrere hele virksomhedens printmiljø centralt, så alle nødvendige filer i tilfælde af fx et hastemøde kan sendes fra et sted til et andet på få sekunder. Printjob kan videresendes fra hvor som helst på jorden, så de påkrævede data overføres hurtigt og nemt, hvilket reducerer tidsforbruget til at skrive unødvendige e-mails betydeligt. Forbedret samarbejde og hurtigere kommunikation med print fra flere lokationer.

Løsning

Løsning

Print fra flere lokationer

YSoft SafeQ Print Management Suite er en skalerbar og fleksibel række af moduler til dit effektive printmiljø. Med denne pakke kan du vælge mellem et bredt udvalg af komponenter til at skabe en løsning, der er perfekt tilpasset virksomhedens behov. Ysoft SafeQ-moduler kan bruges til at sende og frigive printjob overalt i verden, oprette printrapporter med grafer og tabeller, gøre printmiljøet mere sikker end nogensinde før, på forhånd definere scanningsdestinationer, begrænse uautoriseret adgang til fortrolige dokumenter og spare penge med individuelle printregler.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas printhardware

Vil du have det bedste inden for digital printproduktion? Så har du lige fundet det. Konica Minoltas Production Printing- og Office-maskiner sætter standarden i branchen med enheder, der giver revolutionerende farvebilledkvalitet, ultrahurtigt sort/hvid output, indbyggede efterbehandlingsmuligheder i professionel kvalitet, der opfylder dine komplekse jobspecifikationer, og meget mere. Uanset din virksomheds størrelse eller specialistområde kan du med vores printhardware skabe en printinfrastruktur, administrere digitalt indhold, implementere avanceret måleudstyr og udforske andre løsninger, der er designet til radikalt at ændre arbejdsgangene.

Software
software icon
SafeQ Print Management Suite

SafeQ-software består af et bredt udvalg af modulbaserede services med fleksible licensmuligheder. Du kan frit vælge de moduler, som du skal bruge, hvilket reducerer driftsomkostningerne, da du ikke betaler for funktioner, du ikke bruger. Ysoft SafeQ Print Management Suite til små virksomheder og globale koncerner er centraliseret printsoftware, der passer som hånd i handske.

Services
service icon
Altid til tjeneste

Vores erfarne og dygtige specialister besvarer dine spørgsmål og viser dig, hvordan du bruger dit produkt. Vores services er skabt til dig med et supportsystem, der er udviklet til at sikre, at du og din virksomhed får fuldt udbytte af løsningerne. Vi tilbyder en række forskellige services, bl.a. Optimised Print Services, der kombinerer rådgivning, hardware- og softwareimplementering, administration af arbejdsgange for at reducere jeres udgifter til dokumenter og intelligente sikkerhedsservices, der beskytter virksomheden.

Tag styringen over dit printmiljø

Print fra flere lokationer er en effektiv funktion for enhver virksomhed, der forsøger at opnå større fleksibilitet og hurtigere kommunikation blandt medarbejderne. Der er intet behov for manuelle filoverførsler eller tidskrævende e-mailkommunikation: Konica Minoltas printserver giver dig mulighed for at sende et dokument til print ét sted og samtidig modtage en kopi et andet sted. Det giver dig mulighed for at drage fordel af den centrale administration, så du aldrig skal lade hindringer stoppe dig i at nå dine mål igen. 


Effektiviser arbejdsgangen, og brug mobilprint for at undgå kun at sende job fra kontoret. Tag hånd om eventuelle presserende udfordringer hjemmefra, mens du er til fitness, på café eller andetsteds, og levér de nødvendige filer til en forbundet printer på få sekunder. 


Print fra flere lokationer er ikke blot et "hurtigt fix", der skal øge produktiviteten. Det er også et betryggende sikkert ét. Det giver dig mulighed for at kontrollere, at virksomhedens fortrolige filer ikke er tilgængelige eller kopieres af uautoriseret personale. Du kan tildele en pinkode, et brugernavn, en adgangskode eller et id til de medarbejdere, der må bruge printinfrastrukturen. Kontroller mængden af papir, der bruges, og analyser medarbejdernes printvaner ved hjælp af langsigtede data, der rapporteres på gennemskuelige grafer og tabeller. 

   

   

Funktionsikonet Teknologi

Central administration

Funktionsikonet Hastighed

Hurtig og effektiv printserver 

Funktionsikonet Tilpasning

Øget sikkerhed

Funktionsikonet Print

Mobilprint

Funktionsikonet Mobilitet

Print fra flere lokationer

Funktionsikonet Touch

Web-til-print

Kontakt os

Kontakt os