Sikker print

Sikkert printmiljø hos Konica Minolta

Sikkerhed fremfor alt!


I enhver virksomhed administrerer medarbejderne enorme mængder oplysninger hver dag – hvoraf en stor del naturligvis er fortrolige. Dokumenter, personlige oplysninger, adresser, budgetter, planer og utallige andre ressourcer printes, kopieres og scannes hver eneste time hos kommercielle organisationer. Og uden pålidelig sikkerhed løber de en stor risiko for, at sådanne følsomme data falder i de forkerte hænder.

Konsekvenserne af dette – med fremtidsplaner og formmodeller kopieret og distribueret til konkurrerende virksomheder, solgte personoplysninger og afslørede budgetter – kan potentielt være katastrofale.

Enhedssikkerhed

Enhedssikkerhed

Sikkerheden kommer altid først

Datasikkerhed er et af de vigtigste aspekter ved at drive en succesfuld og pålidelig forretning i dag. En eller to små sprækker i firmaets "sikkerhedsrustning" kan medføre, at fortrolige oplysninger afsløres, og dit omdømme i branchen bliver ødelagt. Konica Minolta tilbyder deres kunder sikre enheder, som garanteret ikke skuffer dem, samt en række yderst driftssikre standardløsninger. Registrering og forebyggelse af sikkerhedsbrud hjælper virksomheder med at undgå skader på økonomien og omdømmet på både virksomhedsmæssigt og individuelt niveau. 

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas multifunktionsprintere

De fleste af Konica Minoltas enheder er udstyret med harddiskdrev (HDD) og superpålidelige, centrale hukommelsessikkerhedsmekanismer. Det sikrer, at fortrolige data og andre følsomme virksomhedsoplysninger hele tiden er beskyttet. Konica Minolta leverer det højeste sikkerhedsniveau med ISO 15408 Common Criteria-certificering.

Software
software icon
Konica Minoltas softwareprodukter

Se de utallige forskellige måder, hvorpå Konica Minoltas softwareprodukter kan forbedre driften. Konica Minolta løser problemerne i jeres virksomhed, matcher forskellige arbejdsmåder og tilbyder softwareløsninger, der opfylder behovene i jeres branche. Ved altid at prioritere dine behov opfylder Konica Minoltas software kravene hos selv de mest krævende globale organisationer. Med dette system kan du lægge låg på udgifter til alle printede eller kopierede dokumenter og etablere avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Dermed sikrer du, at følsomme dokumenter ikke falder i de forkerte hænder, og meget mere.

Services
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta har udviklet bizhub SECURE for at tilbyde kunderne det nødvendige for at beskytte oplysninger på bizhubs interne harddisk. Efter at have fastlagt kundernes specifikke behov konfigurerer Konica Minolta en række sikkerhedsfunktioner til multifunktionsprintere. Således opbevares alle data, dokumenter og oplysninger vedrørende multifunktionsprinteren fuldstændig sikkert.

Lad være med at negligere sikkerhedsproblemer forbundet med multifunktionsprintere. Hvis en enhed er tilgængelig for en bred vifte af forskellige brugere (herunder personale, besøgende og entreprenører), øges risikoen for datalæk. Konica Minolta tilbyder løsninger, der kombinerer hurtig adgang til alle enhedens funktioner med mulighed for at styre medarbejdernes adgangsrettigheder. Det sikrer, at fortrolige data ikke kan tilgås af besøgende eller uautoriseret personale. Konica Minoltas systemer er fortsat sikre, fleksible og brugervenlige – på den måde bevarer du helt sikkert kontrollen. 


Med Konica Minolta ved du, at du implementerer de helt rigtige datasikkerhedspolitikker og kan sikre, at de netop kopierede, fortrolige dokumenter, der ligger i multifunktionsprinterens outputbakke, eller filer, der er gemt på harddisken på en enhed, ikke falder i de forkerte hænder. Det omfattende udvalg af sikkerhedsforanstaltningerne, som Konica Minolta tilbyder, giver dig mulighed for at garantere dine dokumenters og datas sikkerhed.

Vores enheder er designet til at blive integreret i netværksmiljøer med sikkerhed for, at multifunktionsprinterne overholder strenge sikkerhedsstandarder, og at potentielle sikkerhedslækager lukkes via netværksforbindelsen. Alt dette sikrer, at du kan drage fordel af de mange måder, som Konica Minolta beskytter dine data på, og begrænser adgangen til fortrolige oplysninger.

   

   

Funktionsikonet Teknologi

Faxlinjesikkerhed

Funktionsikonet Brugervenlighed

Porte og protokoller sikret via administrator

Funktionsikonet Tilpasning

S/MIME-kryptering

Funktionsikonet Produktivitet

SMTP-godkendelse

Funktionsikonet Mobilitet

Brugergodkendelsesmetoder