Smart Cloud Services

Hvad hvis dine kontorenheder var lige så fleksible som din smartphone?

Smart Cloud Services


Øget produktivitet og flere tilslutningsmuligheder til alle dine IoT-enheder. En rivende udvikling inden for onlineteknologi og stadig mere komplekse krav fra kunderne har i løbet af ganske få år omdannet smartphones og tablets til meget fleksible og intuitive enheder med hidtil utænkelig databehandlingskraft.

I dag, med et par enkle trin, gør Smart Cloud Services din organisation i stand til at downloade en app, der ikke blot skræddersyr din smartphone til organisationens behov, men også effektivt administrerer din økonomi, redigerer billeder, giver dig adgang til cloudservices og meget mere. Med Konica Minolta drager du samtidig fordel af denne nyfundne mulighed og fleksibilitet i din personlige tilværelse – og forretningsverdenen.

Smart Cloud Services

Smart Cloud Services

Få glæde af fordelene ved cloudteknologi

Brug Smart Cloud Services til din fordel. Konica Minolta tilbyder organisationen programmer til de enheder, der opfylder alle dens behov. Alt hvad du skal gøre, er at installere apps på dine Konica Minolta enheder – uanset placering – for at få glæde af fordelene ved cloudteknologi, der hverken kræver vedligeholdelse eller ekstra infrastruktur. Dedikerede Smart Cloud-apps kan køre enten direkte på enheden eller i skyen, så du sparer tid, besvær og penge.

Hardware
hardware icon
WorkPlace Hub

Med WorkPlace Hub kan du lade virksomheden vokse og opnå konkurrencemæssige fordele! Den giver dig frihed og fleksibilitet til at tilføje præcis de funktioner, din virksomhed kræver, og at arbejde på en nem og sikker måde – og tilpasse teknologien til arbejdsgangen undervejs ved at vælge programmer til din WorkPlace Hub, som er skræddersyet specifikt til dine behov. Konica Minoltas Smart Cloud Services giver dig samtidig mulighed for at administrere alle anliggender vedrørende licenser og installationer.

Software
software icon
Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace gør det nemt at gennemse, købe og downloade apps designet specielt til dit multifunktionsprintersystem. Ligesom med mobilenheder – men specifikt til vores kunders forretningsbehov – kan du få adgang til apps her direkte fra multifunktionsprinterens kontrolpanel. Du kan få vist en virksomhedsmeddelelse, få adgang til et bibliotek med formularer/skabeloner, scanne til og downloade Microsoft SharePoint – og samtidig bevare den optimale arbejdsgang, du forventer af Konica Minolta.

Services
service icon
Installation, konfigurationsservice og brugerundervisning

Hvis du mener, at din virksomhed kan drage fordel af Konica Minoltas Smart Cloud Services, guider vores engagerede team dig gennem processen med AD, LDAP eller opsætnings af serverforbindelse samt installation af apps. Du får professionel brugerundervisning i at distribuere og vedligeholde dine programmer og services. Den support, vi tilbyder, er tydelig og let at forstå – inden længe undrer du dig over, hvordan du nogensinde har kunnet arbejde uden dine apps og Smart Cloud-services!

Perfekt skræddersyet funktionalitet til din virksomhed

Smart Cloud Services er ikke en "én størrelse passer til alt"-løsning. De enkelte funktioner skal tilpasses organisationens specifikke krav, hvilket kan betyde nøglen til en betydeligt større produktivitet. Konica Minoltas Smart Cloud tilbyder alt, hvad en moderne, hurtigt-udviklende virksomhed kunne tænke sig, i en smart, øjeblikkelig og fleksibel løsning. 


Med vores IaaS-cloudservere ("Infrastructure as a Service") får din organisation adgang til avancerede serverteknologier uden at skulle indkøbe hardware og software. Når organisationen har brug for en ny cloudserver, kan vi hurtigt implementere én, der er kundetilpasset, så den imødekommer dine særlige behov. 


Vores fleksible IaaS-serviceleveringsmodel giver mulighed for kundetilpassede serverkonfigurationer, standard cloudbackupservice med 14 dages opbevaring, direkte netværksforbindelser (ekstraudstyr), variable licensmodeller samt administrations- og implementeringsservices til at pakke det hele sammen. Der er ingen grund til at investere i avanceret software – alle vores programmer er tydelige og let anvendelige, hvilket forbedrer enhedens funktioner, præcis som du ønsker det. 


Du skræddersyr den blot til virksomhedens egen arbejdsgang, så du kan øge produktiviteten betydeligt. Du kan når som helst holde dig ajour med populære cloudservices, herunder OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drev, Dropbox og mange andre. Centraliseret styring af alle dine IoT-hændelser sparer dig tid og besvær med at konfigurere hver enkelt enhed manuelt og samle alt arbejdet på ét sted, uanset hvor du befinder dig.

   

   

Funktionsikonet Touch

Giver mulighed for central styring af alle dine enheder

Funktionsikonet Mobilitet

Forbundet med populære cloudteknologier

Funktionsikonet Kvalitet

Giver ekstra funktionalitet

Funktionsikonet Tilpasning

Skræddersyet til dine specifikke behov

Funktionsikonet Brugervenlighed

Opdateres automatisk og gratis

Funktionsikonet Teknologi

Sikker og fleksibel

Kontakt os

Kontakt os