Backup

Har du brug for Backup, som du kan stole på?

Sov trygt velvidende, at vores disaster-/recovery-systemer arbejder i døgndrift for at lave backup af og beskytte dine data


Vores omkostningseffektive Backup-løsninger klarer alle dine storage- og sikkerhedsbehov. Vi beskytter din database og dine filer og optimerer konfigurationen af din software, når det er nødvendigt.

Du er i sikre hænder med vores Backup-løsninger - en del af vores IT Services. Tjenesten omfatter storage af serverdata samt håndtering, support og daglig administration af arbejdspladsens backup-systemer.


Vi leverer også vigtige serviceydelser og løsninger, som er designet til at understøtte din administration af data i hele deres levetid, herunder disaster/recovery efter et servernedbrud og databeskyttelse. Vores backup-løsninger benytter en struktureret tilgang, der sikrer, at platformen hurtigt og nemt kan gendannes i tilfælde af enhver form for systemfejl eller brud på datasikkerheden.


Løsningerne er fleksible og kan skræddersys til små, mellemstore og store organisationer, og de kan leveres på stedet, i cloud eller i hybridversioner. 


Løsningerne inkluderer et stort udvalg af tekniske valgmuligheder – fra NetApp til Veeam, SolarWinds m.m. – og de kan skaleres, så du betaler på forbrugsbasis, og kun for dine aktuelle behov.

Kontakt os

Kontakt os
Må vi sende marketingmateriale til dig? Ja tak.
Om nuværende produkter og services fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbejdspartnere i gruppen, der er skræddersyet til mine personlige interesser. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Felter med en * skal udfyldes!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings