Backup

Har du brug for Backup, som du kan stole på?

Sov trygt velvidende, at vores disaster-/recovery-systemer arbejder i døgndrift for at lave backup af og beskytte dine data


Vores omkostningseffektive Backup-løsninger klarer alle dine storage- og sikkerhedsbehov. Vi beskytter din database og dine filer og optimerer konfigurationen af din software, når det er nødvendigt.

Du er i sikre hænder med vores Backup-løsninger - en del af vores IT Services. Tjenesten omfatter storage af serverdata samt håndtering, support og daglig administration af arbejdspladsens backup-systemer.


Vi leverer også vigtige serviceydelser og løsninger, som er designet til at understøtte din administration af data i hele deres levetid, herunder disaster/recovery efter et servernedbrud og databeskyttelse. Vores backup-løsninger benytter en struktureret tilgang, der sikrer, at platformen hurtigt og nemt kan gendannes i tilfælde af enhver form for systemfejl eller brud på datasikkerheden.


Løsningerne er fleksible og kan skræddersys til små, mellemstore og store organisationer, og de kan leveres på stedet, i cloud eller i hybridversioner. 


Løsningerne inkluderer et stort udvalg af tekniske valgmuligheder – fra NetApp til Veeam, SolarWinds m.m. – og de kan skaleres, så du betaler på forbrugsbasis, og kun for dine aktuelle behov.

Kontakt os

Kontakt os