Cloudbaseret print-infrastruktur

Konica Minolta Cloud Print

Flyt din infrastruktur til clouden


Clouden er hurtigt blevet mainstream i it-operationer. Flere og flere virksomheder forfølger en "cloud first"-strategi, hvor man undgå lokale it-løsninger, hvor det er muligt. For virksomheder, der allerede har migreret deres it-infrastruktur og forretningsapplikationer til clouden, er det næste naturlige trin også at migrere print. Konica Minolta Cloud Print strømliner din print-infrastruktur, eliminerer printerservere og integrerer cloud-teknologier ekstremt let.

Konica Minolta cloud print

Se hvordan du flytter din printinfrastruktur til clouden, hvordan du slipper af med utallige printerdrivere og printerservere, hvordan du får bedre support til mobilt arbejde, hvordan du forbedrer din brugeroplevelse og hvordan du optimerer dine IT-ressourcer.


Vil du reducerer IT-byrden i din virksomhed?  


Med Konica Minoltas Cloud Print kan du flytte print til clouden, hvilket reducerer din IT-arbejdsbyrde og omkostninger. Uanset om du har brug for push- eller pull-print eller måske endda en kombination, så klarer Konica Minolta Cloud Print-opgaven. Det er designet til alle typer virksomheder uanset størrelse. Udnyt fleksibiliteten og innovationen i cloud-teknologien, der giver dig forudsigelig og problemfri print.
 

Alt hvad du skal vide om Konica Minolta Cloud Print

SAFEQ Cloud - en alsidig og sikker cloud-printløsning

SAFEQ Cloud er en sikker, pålidelig og omkostningseffektiv løsning, når du vil flytte din printinfrastruktur op i skyen. 
Download brochuren for at lære mere om løsningen og dens fordele for din virksomhed.

Derfor skal du flytte print til clouden

Der er store fordele at hente, når du flytter dit print til clouden. 

 

7 klassiske fejl og hvordan du undgår dem

Læs mere om de 7 mest hyppige fejl, virksomehder begår, når de flytter deres print til clouden. Og vigtigst af alt, læs mere om hvordan du undgår dem. 

Derfor skal du flytte din print-infrastruktur til clouden


Konica Minolta Cloud print er for virksomheder i alle størrelser. Den innovative og fleksible løsning giver masser af fordele, bl.a.: 

Intet behov for lokal printserverinfrastruktur - Reducer omkostningerne og kompleksiteten af ​​dit printmiljø. Konica Minoltas Cloud Print eliminerer behovet for separate printerservere og deres erhvervelse og vedligeholdelse. Dette drives fra Konica Minoltas datacenter. Alt hvad du behøver er printudstyr.

Brug på alle enheder - Understøtter alle større producenter af printere og multifunktionsenheder. Efter godkendelse kan du bruge udskrivnings-, kopierings- og scanningsfunktionerne med enhver printer og MFP, der er tilsluttet systemet.

For at imødekomme dine behov  – Med denne skalerbare tjeneste kan du nemt migrere et eksisterende "on-premise" udskrivningsmiljø til en skybaseret tjeneste, så hele udskrivningsinfrastrukturen kan styres fra en enkelt webbaseret grænseflade. Skaler efter dine behov op og ned afhængigt af forretningsbehov og betal kun for de licenser, du har brug for.

Altid opdateret og høj klasse sikkerhed - Konica Minolta Cloud Print er designet til Zero Trust krav. Dine data er beskyttet med sikkerhedsfunktioner inklusive end-to-end-kryptering fra server til hardware, brugergodkendelse, revisionsfunktionalitet og integration med skybaseret godkendelse.

Reduceret byrde for it-afdelingen skaber fleksibilitet - Nyd problemfri slutbrugerudskrivning med en let forberedelse af enheden. Du behøver ikke at installere og vedligeholde flere printerdrivere til de forskellige printere. Brug af skyen gør det nemt at kontrollere hele printflåden. Du automatiserer mange administrationsopgaver.
 

Få alle fordelene med Konica Minolta Cloud Print

Hold styr på omkostninger

Fast månedlig pris, så du altid har et overblik 


Øget data- og dokumentsikkerhed

Certificerede datacentre og kryptering siker, at dine dokumetner er i gode hænder  
Nem implementering

Hurtige og nemme opdateringer der nemt bliver implementeret


Mobilitet i højsædet

Vores cloud print er tilgængelig hvor som helst
Sikker print

Follow Me-løsninge sikrer, at ingen andre får adgang til dine dokumenter


Spar penge mens du printer som du plejer

Du skal bare bruge din printer, som du plejer. Forskellen er, at nu sparer du pange.

Udfyld informationen og download whitepaper

Vi har samlet alt den information, du har brug for ift. cloud print. Download whitepaperet og få bl.a. svar på: 
- hvad du skal overveje, når du flytter din printinfrastruktur til clouden
- spændende forskningsdata omkring cloud-teknologi
- hvordan det påvirker din resterende IT
- hvordan cloud print øger din sikkerhed
 

Download cloud print whitepaper

Kontakt os

Vil du vide mere om cloud print?