IT-sikkerhed

Vi dækker dine behov for IT-sikkerhed

Vi dækker dine behov for IT-sikkerhed


IT -sikkerhed er en prioritet i mange danske virksomheder, og det er med god grund. Risikoen for databrud er højere end nogensinde.

"Det sker ikke for mig" ...

... eller mit firma, er der mange, der tænker. Men det er forkert.

 

Risikoen for cyberangrep er større end nogensinde, og hvert år rammes mange danske virksomheder af uønsket it-kriminalitet, som hver dag bliver mere og mere komplekse. 

 

Medarbejdere, der bruger usikre netværk i deres hjemmekontor, har skabt nye sikkerhedsproblemer for virksomheder under Corona. Med mere komplekse it-strukturer og digitalisering af information og data overalt, bliver virksomheder stærkere og mere effektive. Men også langt mere sårbar over for cyberangreb, der er i stand til at komme ind i vores systemer ved hjælp af en lang række nye og ukendte ruter. Spredningen af ​​coronavirus skaber det perfekte grundlag for udbredte phishing-kampagner, og hjemmekontorer har uden tvivl brug for en vis beskyttelse.


 

IT-sikkerhed fra A til Å

 

Hos Konica Minolta har vi stor erfaring inden for sikkerhed og har en altomfattende portefølje af tjenester, produkter og koncepter der sikrer din virksomhed mod nuværende og fremtidige trusler.

 

Vi har en bred tilgang til sikkerhed. Vi kan tilbyde tjenester til datasikkerhed på hjemmekontoret, sikre cloud-løsninger til alle virksomheder, printsikkerhed, informationssikkerhed, videoovervågning og nu også kameraer med varmesensorteknologi, der identificerer høj kropstemperatur.

 

 

Hjælp til at vide, hvad du har brug for

 

Ved du, hvad der skal beskyttes? Er du sikker på, hvilket cybersikkerhedsniveau du allerede har på plads? Vores datasikkerhedstjenester tilbyder dig en bred vifte af analyser, herunder netværkssegmentering, firewallpolitik, implementering af software, printer og kopimaskiner, slutpunktssikkerhed og mere.

 

Denne type sårbarhedsanalyse giver dig et klart billede af dine sikkerhedsbehov.

 

 


For at låse nogle døre!

Her er nogle it-sikkerhedstjenester, der beskytter din virksomhed:
 

 

 
 

eBog - beskyt dig mod IT-trusler

Ved at downloade e-bogen får du vigtig information, herunder:

  • Hvilken slags sikkerhedstrusler og ransomware står virksomheden over for?

  • Fire måder at reducere sikkerhedsrisici på

  • Sådan beskyttes mennesker, værelser og udstyr

Sikkerhedstruslerne er steget og påvirker en lang række virksomheder. Derfor er det tid til at identificere, hvilken slags sikkerhedstrusler din virksomhed kan stå over for, hvilke risici de udgør, når de kommer, og vigtigst af alt, hvordan du kan beskytte dig selv mod dem. Med den rigtige form for sikkerhed kan du beskytte din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder.


#RETHINKSECURITY

Omfattende sikkerhedsstyring af dit arbejdsområde. Konica Minoltas brede vifte af IT-sikkerhedsløsninger giver omfattende sikkerhedsstyring. Vores løsninger sikrer, at systemerne konstant overvåges for at opdage potentielle sikkerhedstrusler, og at de er beskyttet gennem distribution og administration af den relevante sikkerhedssoftware.

   

   

Teknologiikon

(Beredskab til hændelseraktion, hurtig kontrol, søgning efter ondsindet software, søgning efter trusler, sundhedstjek, digital efterforskning)

Produktivitetsikon

(Segmentering af analysenetværk, kontrol af firewall-regler, sikkerhedkontrol af printer/kopimaskine)


 
Kvalitetsfunksjon-ikon

(Black Team internt inkl. WLAN og OSINT, Red Team internt og eksternt inkl. Social manipulation og OSINT)

Berøringsfunksjon-ikon

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirect Tenfold, Radar Services)

Tilpasningsikon

(Simple scanninger og evalueringer, implementering af ledelsesproces for sikkerhedsspørgsmål såsom regelmæssig scanning og support for evaluering)

Brukervennlighetsikon

(USB-memory sticks, e-mailkampagner, informationsarrangementer og træningskurser, marketing, live hacking-arrangementer)

Læs om vores 360-graders sikkerhedskoncept - vi dækker alle sikkerhedsområder for dig

Hvis du vil sikre dig, at din virksomhed er sikker fra A til Z, er Konica Minolta partneren for dig med vores omfattende 360° tilgang til informationssikkerhed.

Med vores ekspertise får vi et overblik over alle relevante områder af din virksomhed. Med vores omfattende informationssikkerhedsmetode hjælper vi dig med at implementere et omfattende sikkerhedskoncept. Vores eksperter i printsikkerhed, videosikkerhed, it-sikkerhed og datasikkerhed analyserer dine sikkerhedskrav og arbejder sammen med dig om at designe et koncept for din overordnede sikkerhed.

Download brochure her
whitepaper sikkerhet tmb

Jeg er interesseret i bedre IT-sikkerhed

Bedre IT-sikkerhed? Ja tak!