Sikker detailhandel

Overlad dine sikkerhedsbekymringer til os og få det fulde overblik

Der er ingen blinde vinkler i din sikkerhed, salgsstrategi eller markedsføring – med intelligent kameraovervågning til detailhandlen


Et allround overvågningssystem, der forandrer den måde, du arbejder på

Hvis du ikke er tryg med din nuværende overvågning, eller du gerne vil investere i en mere sikker løsning, kan Konica Minolta hjælpe dig med at være beskyttet og få ro i sindet, når du lukker din butik hver aften. 


Intelligent kameraovervågning fra Konica Minolta kan styrke din markedsføring markant, øge salget og gøre din butik til et bedre og mere sikkert sted. 


Patenteret 360° hemisfærisk IP-kamerateknologi har funktioner, der dækker alle dine lokaler, mens hemisfærisk databehandling leverer forbedret videokvalitet og opløsning, så du kan se alle de (ofte vigtige) ekstra detaljer. 


Et moderne IP-kamera hjælper dig ikke blot med at forhindre tyveri og dokumentere mistænkelig adfærd – det kan også bruges som middel til at generere ekstremt værdifulde data, som kan forbedre dit butiksdesign og dirigere kundernes præferencer. 


Både du og kunderne vil synes godt om det diskrete design på overvågningskameraet. Det kan lære dig en masse om indkøbsvaner hos kunderne, både de reelle kunder og de potentielle kunder, så du kan finjustere din salgsstrategi ud fra deres præferencer – og være et skridt foran, mens du samtidig er beskyttet!

DETAILHANDEL

DETAILHANDEL

Fokus på det, der tæller for virksomheden – sikkerhed og salg

Lad vores teknologi håndtere din sikkerhed! En pålidelig og effektiv MOBOTIX-sikkerhedsinfrastruktur optager alt uden blinde vinkler.

 

Den 360° hemisfæriske IP-kamerateknologi giver dig mulighed for at få værdifulde oplysninger, du kan bruge til at forhindre tyveri og dokumentere mistænkelig adfærd samt til at forbedre dit butiksdesign og dirigere kundernes præferencer. Derudover lærer kameraet dig om kundernes vaner, så du kan finjustere din salgsstrategi.

 

Et MOBOTIX-overvågningskamera giver dig mange fordele:

 

  • Systemet integrerer forretningsovervågning med videosikkerhed og giver dig en moderne IP-løsning, der fungerer både som beskyttelse mod tyveri og som bevismateriale, altid med klare og skarpe billeder. 

 

  • MOBOTIX-overvågningskameraer er diskrete og giver dig størst mulig dækning med det mindst mulige antal kameraer (ved hjælp af "hemisfærisk teknologi") 

 

  • Kameraene er cybersikrede takket være krypteret kommunikation 

 

  • Kameraene er det perfekte overvågningsværktøj til din forretning, der viser dig, hvordan du kan maksimere dine salgsaktiviteter og dermed indtjeningen i dine butikker. 

 

  • Indlejret videoanalyse (varmesøgning/objekttælling/adfærdsregistrering) bruges til forretningsovervågning i disse løsninger.
Hardware
hardware icon
Mere end en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges på en lang række forskellige måder i en moderne virksomhed og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. Kameraerne sikrer ultimativ energieffektivitet og er utroligt præcise: Blot et enkelt kamera kan diskret overvåge et stort område uden blinde vinkler.

Software
software icon
Èn samlet løsning

De intuitive og fleksible softwareløsninger, der leveres med MOBOTIX-kameraovervågning, er på forkant med udviklingen i dagens detailhandel. En MOBOTIX-softwareløsning sikrer, at du får alle fordelene af videostyring, videoanalyse og enhedskontrol. Og Video Management System (VMS) sikrer, at der ikke er brug for en administrationsserver. Takket være vores løsningers brug af Embedded Video Analytics (objekttælling/varmesøgning/adfærdsregistrering) analyseres alle videoer live og lokalt i kameraet, så der ikke bruges unødig trafik på netværket.

Services
service icon
Den perfekte løsning

Med vores servicepakke følger vi dig hele vejen gennem processen og sikrer, at du får tilbudt en altomfattende sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi starter med en grundig undersøgelse og analyse af dine lokaler, hvor vi tager højde for din virksomheds specifikke behov, bl.a. med en optimering og forbedring af hele din videoinfrastruktur. En ordentlig projektstyringsløsning består af en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågning til styring af it-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift af dit videosikkerhedssystem.

Meget mere end almindelig overvågning

MOBOTIX intelligent kameraovervågning giver meget mere end et almindeligt overvågningskamera.


Kameraet optager ikke bare alt og alle i din butik – kvalitetssystemet og 360° synsfeltet giver dig knivskarp HD-video, der dækker hele lokalet. Det indeholder en række funktioner, der kan tilpasses din virksomheds behov. 


Et MOBOTIX overvågningskamera giver dig mulighed for at studere dine kunders indkøbsadfærd, så du kan tage faktabaserede beslutninger og øge salget eksponentielt. Kameraovervågningen hjælpe dig med at analysere, hvordan dine kunder opfører sig, mens de er i butikken, ved at registrere antallet af besøgende og følge deres bevægelser og aktiviteter. 


Regelmæssig registrering af disse mønstre giver dig også mulighed for at træffe mere kvalificerede beslutninger om medarbejderne, så du kan indkalde flere, når der er travlt. Det er rent win-win. 


Intelligent overvågning fra Konica Minolta kan også hjælpe dig med at forbedre din markedsføring. Ved at træffe beslutninger baseret på videodata, der genereres af systemet, kan din marketingafdeling selv se effektiviteten af reklamer. De kan nemt optimere deres kampagner ved at analysere, hvilke faktorer der øger trafikken til butikken, f.eks. tidspunkt på dagen, vejret eller ugedag, og tilpasse deres budskaber derefter. 

   

   

Funktionsikonet Mobilitet

360° synsfelt

Funktionsikonet Brugervenlighed

Analyse af kundeadfærd

Funktionsikonet Mediehåndtering

Bedre personaleplanlægning

Funktionsikonet Teknologi

Video i høj kvalitet

Funktionsikonet Tilpasning

Optimering af markedsføring

Funktionsikonet Produktivitet

Optælling af besøgende

Kontakt os

Kontakt os