Sikker sundhed

- er en stor udfordring for sikkerhedschefer

Sæt patienterne og hospitalets effektivitet i centrum med intelligent kameraovervågning


Sundhedsinstitutioner, som hospitaler og klinikker, kan udgøre en reel udfordring for sikkerhedschefer. Mange opgaver skal løses inden for få øjeblikke for at sikre, at de lykkes.

På moderne sundhedsinstitutioner skal mange opgaver udføres øjeblikkeligt, hvis de skal redde liv. Det kan kun ske ved, at patienter, medarbejdere og bygninger beskyttes af omfattende overvågning, når der skal handles fx i tilfælde af infektioner, eller når der skal findes relevante data i forbindelse med livreddende behandlinger. 


Intelligent kameraovervågning fra MOBOTIX er løsningen, der leverer skarpe, tydelige billeder, der sikrer bedre dokumentation, muliggør løbende interaktion mellem patienter og medarbejdere, reducerer serviceomkostningerne og forbedrer effektiviteten, når den integreres i eksisterende elektriske systemer

Én samlet løsning

Én samlet løsning

Overvågningsløsningen, som alle hospitaler har brug for

 

 

MOBOTIX er designet til at give fleksible løsninger og omfatter: 

  • MOBOTIX Video Management System (VMS), som ikke behøver en administrationsserver og har alt indbygget
  • Embedded Video Analytics (objektoptælling/varmesøgning/adfærdsregistrering), med analyse live og lokalt i kameraet, hvilket sikrer at dit netværk ikke overbelastes
  • Video Motion Detection (aktivitetssensor) med et system, der er designet til at kompensere for vejrforholdene året rundt, registrere bevægelser selv i totalt mørke og automatisk konfigurere data
Hardware
hardware icon
Meget mere end blot en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges til en lang række forskellige områder og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. Kameraerne sikrer ultimativ energieffektivitet med det højeste niveau af præcision – blot et enkelt kamera kan diskret overvåge et stort område uden blinde vinkler.

Software
software icon
Alt fra én kilde

Intuitive og fleksible softwareløsninger fra MOBOTIX er udviklet til at hjælpe dig med at håndtere og analysere kameraoptagelser samt kontrollere den enhed, der bruges til at producere optagelserne. MOBOTIX VMS (Video Management System) giver dig alle de funktioner, du har brug for, uden at du behøver en administrationsserver eller integreret videoanalyse.

Services
service icon
Den perfekte løsning

Vi følger dig hele vejen gennem processen og sørger for, at du får alle fordelene. Vi starter med en grundig konsultation – inkl. analyse af dine lokaler - med fokus på, hvordan vi kan optimere din videoinfrastruktur. Projektløsningen består af en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågning til styring af IT-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift af dit videosikkerhedssystem.

MOBOTIX tilbyder åbne brugergrænseflader, decentraliseret teknologi og intelligente, komplette overvågningsløsninger. Det omfatter indendørs og udendørs kameraer, loft- eller vægbeslag, brandsikring, varmekameraer, adfærdsanalyser og kameraer, der er specielt udviklet til brug om natten eller om dagen. 


Når det kommer til adgangskontrol, kan du styre, hvem der kommer ind og ud ved at installere kameraer nær bygningens indgang. Funktioner, som muligheden for at indstille alarmer for begrænsede områder, har vist sig at være meget nyttige. 


Intelligente foranstaltninger fungerer som effektiv afskrækkelse, bl.a. med tovejslyd, styring af lys, alarmer og notifikationer. Programmer udstyret med sensorinput giver øjeblikkeligt overblik over fjerne områder, hvilket er ideel til beskyttelse af ejendom og adfærdsanalyse, f.eks. optælling af personer og bevægelsesregistrering. Derudover kan MOBOTIX' termografi registrere brande eller overophedede områder tidligt, hvilket udløser en automatisk alarm.

   

   

Funktionsikonet Brugervenlighed

Integreret intelligens optimeret til eksterne programmer og cloudbaseret teknologi

Funktionsikonet Hastighed

Data registreres og vises i realtid

Funktionsikonet Teknologi

Decentraliseret koncept og komplet selvadministrerende kameraer

Funktionsikonet Kvalitet

Højeste kvalitet af CMOS-sensorer giver fantastisk billedkvalitet

Funktionsikonet Tilpasning

Integreret professionel VMS og videoanalysesoftware

Funktionsikonet Touch

Lys-, lyd- og bevægelsesregistrering

Funktionsikonet Brugervenlighed

Bruger kunstig intelligens til at igangsætte hurtige tiltag og reducere falske alarmer

Kontakt os

Kontakt os