Sikker industri

Overvåg hele din infrastruktur og alle dine processer i ét samlet overblik

Intelligent kameraovervågning til industrien


Infrastruktur – i form af maskiner, udstyr og materialer i virksomhedens lokaler – skal beskyttes og fjernovervåges på en måde, der ikke blot er effektiv, men også omkostningseffektiv. Disse funktioner – de intelligente procesautomatiseringsfunktioner, som leveres af MOBOTIX sørger for driftssikkerhed og optimering af arbejdsgange, samtidig med at både fysiske aktiver og data beskyttes mod alle former for trusler.

Konica Minoltas løsninger til infrastruktur er alle IoT-aktiverede, hvilket sikrer intelligent automatisering af processer. 


Med MOBOTIX kan du lave temperaturmålinger, der styrker overvågningen af maskiner, dine administrations- og kontrolmuligheder samt undgår risiko for betydelige skader på forretningen. 


Kameraerne er "Made in Germany", hvilket er deres kvalitetsstempel for, at de er robuste, driftssikre og kan klare alt slags vejr. 

Løsning

Løsning

Hardware
hardware icon
Så meget mere end en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges på en lang række forskellige måder i en moderne virksomhed og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. Kameraerne sikrer ultimativ energieffektivitet og er utroligt præcise: Blot et enkelt kamera kan diskret overvåge et stort område uden blinde vinkler. MOBOTIX x6-kameraerne er H.264- og Onvif-kompatible, og med PoE (Power over Ethernet) har de et maksimalt strømforbrug på 8 W.

Software
software icon
VMS – til alt fra en enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-softwareløsning til videostyring, videoanalyse og enhedskontrol. Systemet kræver ingen administrationsserver, og alt er indbygget, så du behøver ikke at bekymre dig om installation af nye løsninger.

Services
service icon
Den perfekte allroundpakke

Vi følger dig hele vejen gennem processen og sørger for, at du får alle fordelene. Vi starter med en grundig konsultation – inkl. analyse af dine lokaler - med fokus på, hvordan vi kan optimere din videoinfrastruktur. Projektløsningen består af en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågning til styring af IT-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift af dit videosikkerhedssystem.

Èn samlet løsning

MOBOTIX-sikkerhedssystemet kræver ingen yderligere infrastruktur. Når du investerer i intelligent kameraovervågning, behøver du ikke bekymre dig om separate supportsystemer, software eller en central server. 


Du sparer ikke kun tid og energi. Men det er også et omkostningseffektivt og økonomisk gennemskueligt valg, der er langt mere driftssikkert end systemer med flere elementer. Alle processer – såsom hændelses- og alarmstyring, optagelse og billedbehandling – behandles og færdiggøres lokalt i sikkerhedskameraet.


MOBOTIX-kameraer udgør en uovertruffen forbedring af hele billedbehandlingsprocessen. Takket være skarpheden af billederne, kan du altid se præcist, hvad der sker - selv når det går hurtigt, eller der er dårlig belysning. Den høje billedkvalitet gør, at du kan se selv de mindste detaljer, mens innovativ bevægelsesregistrering sikrer, at du ved, hvor du skal kigge henne. 


MxActivity-sensoren skelner vind og fugles bevægelser fra mistænkelige aktiviteter, hvilket reducerer antallet af falske alarmer med op til 90 %. Du kan nemt og hurtigt automatisere systemets reaktion på den registrerede aktivitet og konfigurere den til at åbne bomme for godkendte biler samt reagere på en mistænkelig bevægelse på et bestemt tidspunkt på dagen med et lydsignal. 


Mulighederne er uendelige. Du kan nemt tilpasse de mange funktioner i kameraovervågningen efter dine individuelle ønsker. Det er din beslutning.

   

   

Funktionsikonet Kopiér

Automatisering

Funktionsikonet Tilpasning

Komplet system

Funktionsikonet Touch

Bevægelsesregistrering

Funktionsikonet Teknologi

Ingen central server påkrævet

Funktionsikonet Produktivitet

Skalerbar sikkerhedsløsning

Funktionsikonet Brugervenlighed

Avancerede analyser

Funktionsikonet Kvalitet

Tovejslydsystem

Kontakt os

Kontakt os