Optimer din logistik

Optimer den logistiske sikkerhed på alle dine faciliteter

Gør din logistik bedre med intelligent kameraovervågning


Vil du optimere din måde at bruge kameraovervågning på i dine logistiksystemer – og beskytte dine faciliteter og processer? Via sikkerheds- og overvågningssystemer kan du nøje overvåge bevægelser, produkter og systemer i brug på dine faciliteter samt beskytte dine logistikstrømme mere effektivt end nogensinde før.

Vil du optimere dine logistikprocesser? Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at vælge en partner, du kan stole på! 


Faciliteter kræver strenge sikkerhedspolitikker og optimerede logistikprocesser, hvis skader på ejendom, tyveri, tab eller misbrug af produkter skal forebygges. 


Det robuste MOBOTIX-kameraovervågningssystem er designet til at være klar til IoT-procesautomatisering. Takket være brugen af krypteret kommunikation er MOBOTIX-logistiksystemet cybersikret og tilbyder enestående overvågningskapacitet med avancerede sikkerheds- og overvågningsfunktioner, som du og din virksomhed vil få stor gavn af. 


Systemet er også udstyret med hemisfærisk teknologi, der sikrer størst mulig dækning med det mindst mulige antal kameraer. Diskret betjening sikrer total beskyttelse mod skader, tyveri og hærværk – og med mindre behov for vedligeholdelse er de samlede ejeromkostninger lavere, så du kan være sikker på at få et højt afkast af din investering.

LOGISTIK

LOGISTIK

Sådan implementerer du overvågning i dine strategiske systemer

MOBOTIX-overvågningskameraer tilbyder en række funktioner som logistikværktøj. Kameraerne er IoT-kompatible og leverer intelligent procesautomatisering, måler temperaturer til overvågning af maskiner, styrker dine håndterings- og kontrolmuligheder samt reducerer risiciene for betydelige skader på din forretning. 

 

De er desuden robuste, har en vandtæt konstruktion, der sikrer pålidelig og sikker anvendelse udendørs, året rundt, giver maksimal dækning med det mindst mulige antal kameraer ("hemisfærisk teknologi") og er "Made in Germany", hvilket sikrer høj kvalitet og optimal driftssikkerhed.

Hardware
hardware icon
MOBOTIX x6-serien

Hvis du har brug for at optage videodata i høj opløsning, er kameraer i den innovative MOBOTIX x6-serie en klog investering, hvor du får en lang række nye program- og integrationsmuligheder, der opfylder behovene hos alle kunder. Hardwaren indeholder spændende funktioner og meget mere, bl.a. et decentraliseret koncept, lavere ejeromkostninger og hemisfærisk teknologi. Kameraer i MOBOTIX x6-serien giver dig fremragende billedkvalitet, et produkt af høj kvalitet og er cybersikre.

Software
software icon
Video Management System (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) er et effektivt og brugervenligt Video Management System med indbygget intelligens. Systemet kan bruges intuitivt på Windows- og Apple-computere – så der er ikke behov for en administrationsserver.

Services
service icon
Rådgivning

Overvågning skræddersyet til virksomhedens specifikke behov. Vores rådgivningsservice omfatter optimering og forbedring af hele din videoinfrastruktur, bl.a. med undersøgelse og analyse af dine faciliteter.

Kontakt os

Kontakt os