Transport og mobilitet

Hold din virksomhed i gang

Sikkerhed på farten – hvorfor kameraovervågning fungerer godt i det offentlige transportnet


Føler du dig sikker, når du benytter eller arbejder i offentlige transportmidler sent om aftenen? Det bør du gøre – og det er derfor, at intelligente kameraovervågningssystemer, som dem fra MOBOTIX, er velegnede i de moderne trafiknetværk. De styrker brugernes mobilitet og skaber tryghed blandt passagerer og medarbejdere.

Der er naturligvis altid brug for at beskytte de mennesker, der bruger offentlige transportsystemer – både i selve køretøjerne og i og omkring banegårde eller busstationer. 


Fordelene ved at installere kameraovervågning i transportsektoren er markant. Trådløse overvågningssystemer gør borgerne mere sikre, hvilket styrker deres mulighed for at komme frem og samtidig afskrækker dem, der udøver hærværk og kriminalitet. Og kameraerne sikrer, at passagererne føler sig mere sikre, når de bruger systemerne, især når det er mørkt. 


Overvågningskamerasystemer kan anbringes på en diskret måde og er robuste og driftssikre. De er velegnede til både indendørs og udendørs brug, i enhver type køretøj, på perroner, i venteværelser eller offentlige områder, ved alle hastigheder og under alle vejrforhold. 


MOBOTIX-kameraer er "Made in Germany" og giver garanteret kvalitet og teknisk driftssikkerhed samt maksimal dækning med det mindst mulige antal kameraer takket være deres brug af hemisfærisk teknologi. Det betyder, at der er mindre behov for vedligeholdelse, og at du får et højere afkast på din investering.

Løsninger

Løsninger

Hardware
hardware icon
Så meget mere end en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan bruges på en lang række forskellige måder i en moderne virksomhed og er anerkendte for deres enestående driftssikkerhed. Kameraerne sikrer ultimativ energieffektivitet og er utroligt præcise: Blot et enkelt kamera kan diskret overvåge et stort område uden blinde vinkler.

Software
software icon
Video Management System (VMS) – alt fra en enkelt kilde

VMS tilbyder intuitive og fleksible MOBOTIX-softwareløsninger til videostyring, videoanalyse og enhedskontrol. Der er intet behov for en administrationsserver, da alt er indbygget (VMS/Embedded Video Analytics)

Services
service icon
Den perfekte allroundpakke

Vi følger dig hele vejen gennem processen og sikrer, at du får tilbudt en altomfattende sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi starter med en grundig analyse af dine lokaler, hvor vi tager højde for din virksomheds specifikke behov og optimerer og forbedrer hele din kamera-infrastruktur. En ordentlig projektstyringsløsning består af en professionel installation, efterfulgt af fjernovervågningsservices til styring af it-infrastrukturen og netværksstatus samt vedligeholdelse for at sikre problemfri drift af dit kamera-sikkerhedssystem.

Kontakt os

Kontakt os