Temperatur-screening giver tryghed

 
Lige nu står vi med en stor udfordring, der går på at sikre tryghed for virksomhedens medarbejdere, besøgende i kommunen, på hospitaler, i supermarkeder og andre steder, hvor mange mennesker forsamles. Tryghed uden at det er til gene for den enkelte medarbejder eller borger.  
 

Hvordan skaber vi tryghed? 
Det intelligente termiske kamera fra MOBOTIX er istand til at identificere temperaturafvigelser ned til +/- 0,1 grad og kan dermed agere på forhøjede temperaturer. Det gøres simpelt ved at opsætte et kamera i fx hovedindgangen til borgerservice, virksomheden eller butikken. Herefter vælges de kritierier, som kameraet skal reagere på, samt hvilke handlinger, der skal udløses. Det kan fx være en alert box på en overvågningsmonitor, fysisk alarm, infomonitor med beskeder som "Hold afstand", "Afvent medarbejder" eller lignende. 

Fakta:

  • Måler temperaturafvigelser ned til +/- 0,1 grad
  • Optisk og termisk billedsensorer
  • Ingen kompliceret opsætning og serverkrav
  • Videoanalyse og optagelse kan foregå i selve kameraet
  • Vandtæt kvalitetskamera produceret i Tyskland
  • Gratis softwarepakke

Få hjælp af specialisterne
Som virksomhed eller kommune skaber det tryghed og sikkerhed for jeres medarbejdere og borgere, at I har iværksat foranstaltninger, der gør jer i stand til at minske risikoen for spredning af sygdomme. Vi kan hjælpe jer med at komme hurtigt i gang.

Kontakt os allerede i dag og tag en dialog om, hvordan vi sammen sikrer din arbejdsplads bedst muligt.

Kontakt os

Kontakt os