Konica Minolta anerkendt som førende indenfor printsikkerhed

| 9 maj 2023

Det globale markedsindsigts- og analysefirma, Quocirca, anerkender Konica Minolta som ”Leder” inden for printsikkerhed. I analysefirmaets ‘The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape’ fremhæves flere af Konica Minoltas styrker, herunder robust hardware- og softwaresikkerhed og en "bred tilgang".


Quocirca anerkender dermed Konica Minoltas stærke strategiske vision og omfattende produkt- og servicetilbud inden for printsikkerhed. Den udvalgte gruppe af leverandører, der får status som "Leder", anerkendes for at foretage betydelige investeringer i deres hardware-, løsnings- og serviceportefølje og infrastruktur.

Quocirca er et globalt markedsindsigts- og analysefirma med speciale i konvergens mellem trykte og digitale teknologier på fremtidens arbejdsplads. I sin seneste rapport anerkender firmaet den fortsatte stigning i cybersikkerhedshændelser og en fortsat afhængighed af print, hvilket kræver effektiv printsikkerhed (i gennemsnit vedrører 27% af it-sikkerhedshændelser papirdokumenter).
 

Quocirca Print Security Landscape 2023 rapport

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337